Skocz do zawartości

Brak rangi i problem z MM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj dosłownie przed chwilą wszedłem do gry Counter-Strike : Global Offensive i patrząc na swój profil zauważyłem, że nie posiadam rangi wcześniej było gold nova 3. Czytałem różne poradniki, że prawdopodobnie miałem cheatera w teamie i chyba tak było - wczoraj grałem podejrzany mecz, który wyglądał jak walka 2 cheaterów z mojego i przeciwnego teamu, którzy podawali się za smurfy, a movement mieli bota, ale do rzeczy. Wiem, że powinienem teraz zagrać 1 mixa i mnie przydzieli z powrotem do rangi, ale czasy oczekiwania są chore: Dust 2- 11 min, Mirage- 20 min. Restartowałem grę wiele razy nic nie pomaga. Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam

Decisive

post-1544018-0-68285700-1483350564_thumb.png

Mam ten sam problem, wczoraj po godzinie 22 skończyłem mecz i zauważyłem, że nie wyświetliło mi pod tabelą mojej obecnej rangi kumple, z którymi grałem zaważyli to samo. Po zakończeniu meczu na stronie głównej żaden z nas nie miał rangi, standardowo zresetowaliśmy Steam (nic to nie dało). Mija już 14h od tego momentu, a ze strony valve żadnych informacji. Dziś jak wszedłem na CS'a to nic się nie zmieniło poza tym, że przestałem mieć konto Prime i musiałem jeszcze raz je włączyć. Co dziwne wydaje mi się ze to nie jest taki miały problem, przez ostatnie dni mało wchodziłem do gry, a wczoraj w południe jak wszedłem, wszystkie moje ustawienia zostały zresetowane, wszystko ustawiłem od zera, ale nadal jestem zaniepokojony czemu tak się stało. 

Ranga raz jest raz nie ma. Valve robi coś z serwerami bo jak robi coś z serwerami to zawsze tak jest. Być może będzie 128t na mm. Nowe rangi lub skasowanie rangi to gówno prawda, nic takiego nie będzie bo to gaben nawet wie że to najgłupsze co teraz mogą zrobić a zresztą po co. Tyle w temacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Brak rangi i problem z MM   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...