decisivexd Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam, dzisiaj dosłownie przed chwilą wszedłem do gry Counter-Strike : Global Offensive i patrząc na swój profil zauważyłem, że nie posiadam rangi wcześniej było gold nova 3. Czytałem różne poradniki, że prawdopodobnie miałem cheatera w teamie i chyba tak było - wczoraj grałem podejrzany mecz, który wyglądał jak walka 2 cheaterów z mojego i przeciwnego teamu, którzy podawali się za smurfy, a movement mieli bota, ale do rzeczy. Wiem, że powinienem teraz zagrać 1 mixa i mnie przydzieli z powrotem do rangi, ale czasy oczekiwania są chore: Dust 2- 11 min, Mirage- 20 min. Restartowałem grę wiele razy nic nie pomaga. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam Decisive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plokijR Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja i moi kumple mamy to od północy, więc myślę, że to coś u valve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakar642 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Siemka mam ten sam problem, mam orzełka w laurach i teraz wbijam i brak rangi a mecze ponad 10 minut szuka ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plokijR Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Trzeba czekać, aż naprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decisivexd Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nic tylko czekać Dzięki za odpowiedzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanadyczyk. Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Myślałem że to tylko ja tak mam, widać nie. I jak tu mam wbić rangę ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decisivexd Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Naprawione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanadyczyk. Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 U mnie dalej nie wyszukuje meczu mimo zaznaczonych wszystkich map i na dd2 mam 2 minuty :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virezdsg Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Uuuuf a już myślałem że to tylko u mnie.... Nawet na wybieraniu map piszę że dusta2 będzie szukało 23:34 minuty jak normalnie jest to 30 sekund max. Ale dalej mi nie działa a na steamstat niby wszystko ok ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzebojowyYT Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Aż czasem miło zobaczyć jak ktoś inny ma ten sam problem ;/ P.S jestem ciekaw jak szybko naprawią ten błąd bo ode mnie już parę osób rangę posiada https://www.youtube.com/channel/UCC5ThLGlgGKPMqGQa-LUOXg/featured Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucjanWielki Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 to samo mam , reset steam nic nie daje , ponad 20 min trza czekac niby a 20 koła ludzi wyszukuje mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Koksik* Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Mam ten sam problem, wczoraj po godzinie 22 skończyłem mecz i zauważyłem, że nie wyświetliło mi pod tabelą mojej obecnej rangi kumple, z którymi grałem zaważyli to samo. Po zakończeniu meczu na stronie głównej żaden z nas nie miał rangi, standardowo zresetowaliśmy Steam (nic to nie dało). Mija już 14h od tego momentu, a ze strony valve żadnych informacji. Dziś jak wszedłem na CS'a to nic się nie zmieniło poza tym, że przestałem mieć konto Prime i musiałem jeszcze raz je włączyć. Co dziwne wydaje mi się ze to nie jest taki miały problem, przez ostatnie dni mało wchodziłem do gry, a wczoraj w południe jak wszedłem, wszystkie moje ustawienia zostały zresetowane, wszystko ustawiłem od zera, ale nadal jestem zaniepokojony czemu tak się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virezdsg Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Gorzej jak wyjdzie że to coś z naszej strony trzeba zmienić, a na razie nie zapowiada się żeby ktoś miał tu coś napisać ;/ @Edit A zauważyłeś że na tym netgraph masz po prawej na dole offline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syndicate Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nadal nie działa. 20 minut spędzone na czekaniu w kolejce i nic :/ Myślałem że po dłuższym czasie akurat coś znajdzie ale dupa nic tylko czekać na info od volvo ale szczerze mówiąc to bym chciał pograć a na serwerach nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCPr0 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To od serwerów STEAM. Wydaje mi się, że to przez te DDoSY. Przecież ranga jest po stronie stima a nie użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GO2PLAY Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Polecam monitorować https://steamstat.us/, tak dla infa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morning Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 robią nowy system rang ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Koksik* Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 nowy system Rank? Też tak słyszałem, ale wydaje mi się, że to nie prawda. Nie uwierzę jak nie zobaczę realnego potwierdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsychoKillerv1 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Moim zdaniem to problem z bazą danych na serwerze, który obsługuje rangi użytkowników. Baza danych przeciążona i nie wszystkim uda się połączyć z bazą, by takową rangę pobrać. Taka jest moja teza na temat tego co się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLanselot Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Mi już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackHunter Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 http://izaktv.pl/tick-128-matchmakingu-chinach/ W chinach wprowadzili tickrate 128, ale u nas chyba nie bedzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Koksik* Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Moi znajomi już grają MMy, a ja nadal nie mam rangi i nie mogę grać .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola! Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ranga raz jest raz nie ma. Valve robi coś z serwerami bo jak robi coś z serwerami to zawsze tak jest. Być może będzie 128t na mm. Nowe rangi lub skasowanie rangi to gówno prawda, nic takiego nie będzie bo to gaben nawet wie że to najgłupsze co teraz mogą zrobić a zresztą po co. Tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLanselot Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Czekaliśmy w lobby 10 min i rangi się pojawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duballas Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Od wczoraj od pół nocy nie mam rangi do teraz. No nic pozostaje tylko czekać. Dodam jeszcze, że kilku moich znajomych już odzyskało range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.