Skocz do zawartości

Pozostały czas w itemach

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór, 

mam do was pytanie ( kolejne ) dodałem sobie kostium na serwer, ustawiłem jego czas ( jak długo moze byc noszony i tak dalej, ale jest jeden problem chciałbym aby w opisie temku pokazywał sie pozostały czas noszenia przedmiotu ( tak jak jest to z pd ) 

tylko nie wiem ktore kolumny i jakie wartości w item proto są za to odpowiedzialne.. pomoże ktoś? w ramach podziękowań limit lajk 

pozdrawiam

Dobry wieczór, 

mam do was pytanie ( kolejne ) dodałem sobie kostium na serwer, ustawiłem jego czas ( jak długo moze byc noszony i tak dalej, ale jest jeden problem chciałbym aby w opisie temku pokazywał sie pozostały czas noszenia przedmiotu ( tak jak jest to z pd ) 

tylko nie wiem ktore kolumny i jakie wartości w item proto są za to odpowiedzialne.. pomoże ktoś? w ramach podziękowań limit lajk 

pozdrawiam

Tu masz wpis, porównaj go sobie ze swoim.

item_proto.txt:

41003 ܧطG |ܧ ITEM_COSTUME COSTUME_BODY 2 ANTI_FEMALE | ANTI_SELL | ANTI_STACK NONE NONE NONE 0 0 0 0 0 REAL_TIME 604800 LIMIT_NONE 0 APPLY_MAX_HP 2000 APPLY_ATT_GRADE_BONUS 80 APPLY_GOLD_DOUBLE_BONUS 15 5 0 0 40032 0 0 0 0 0
*604800 - Czas

item_proto w navicat:
limitvalue0 - Tutaj ustawiasz czas.

Nie wiem czy masz .txt czy w navi więc daję oby dwa sposoby.

^,--.^

Dobry wieczór, 

pozdrawiam

Tu masz wpis, porównaj go sobie ze swoim.

item_proto.txt:

41003 ܧطG |ܧ ITEM_COSTUME COSTUME_BODY 2 ANTI_FEMALE | ANTI_SELL | ANTI_STACK NONE NONE NONE 0 0 0 0 0 REAL_TIME 604800 LIMIT_NONE 0 APPLY_MAX_HP 2000 APPLY_ATT_GRADE_BONUS 80 APPLY_GOLD_DOUBLE_BONUS 15 5 0 0 40032 0 0 0 0 0
*604800 - Czas

item_proto w navicat:
limitvalue0 - Tutaj ustawiasz czas.

Nie wiem czy masz .txt czy w navi więc daję oby dwa sposoby.

bardzo dziękuję za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Pozostały czas w itemach   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...