neversayyes Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dobry wieczór, mam do was pytanie ( kolejne ) dodałem sobie kostium na serwer, ustawiłem jego czas ( jak długo moze byc noszony i tak dalej, ale jest jeden problem chciałbym aby w opisie temku pokazywał sie pozostały czas noszenia przedmiotu ( tak jak jest to z pd ) tylko nie wiem ktore kolumny i jakie wartości w item proto są za to odpowiedzialne.. pomoże ktoś? w ramach podziękowań limit lajk pozdrawiam Odnośnik do komentarza
xFasTeRsKi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dobry wieczór, mam do was pytanie ( kolejne ) dodałem sobie kostium na serwer, ustawiłem jego czas ( jak długo moze byc noszony i tak dalej, ale jest jeden problem chciałbym aby w opisie temku pokazywał sie pozostały czas noszenia przedmiotu ( tak jak jest to z pd ) tylko nie wiem ktore kolumny i jakie wartości w item proto są za to odpowiedzialne.. pomoże ktoś? w ramach podziękowań limit lajk pozdrawiam Tu masz wpis, porównaj go sobie ze swoim. item_proto.txt: 41003 ܧطG |ܧ ITEM_COSTUME COSTUME_BODY 2 ANTI_FEMALE | ANTI_SELL | ANTI_STACK NONE NONE NONE 0 0 0 0 0 REAL_TIME 604800 LIMIT_NONE 0 APPLY_MAX_HP 2000 APPLY_ATT_GRADE_BONUS 80 APPLY_GOLD_DOUBLE_BONUS 15 5 0 0 40032 0 0 0 0 0 *604800 - Czas item_proto w navicat: limitvalue0 - Tutaj ustawiasz czas. Nie wiem czy masz .txt czy w navi więc daję oby dwa sposoby. ^,--.^ Odnośnik do komentarza
neversayyes Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dobry wieczór, mam do was pytanie ( kolejne ) dodałem sobie kostium na serwer, ustawiłem jego czas ( jak długo moze byc noszony i tak dalej, ale jest jeden problem chciałbym aby w opisie temku pokazywał sie pozostały czas noszenia przedmiotu ( tak jak jest to z pd ) tylko nie wiem ktore kolumny i jakie wartości w item proto są za to odpowiedzialne.. pomoże ktoś? w ramach podziękowań limit lajk pozdrawiam Tu masz wpis, porównaj go sobie ze swoim. item_proto.txt: 41003 ܧطG |ܧ ITEM_COSTUME COSTUME_BODY 2 ANTI_FEMALE | ANTI_SELL | ANTI_STACK NONE NONE NONE 0 0 0 0 0 REAL_TIME 604800 LIMIT_NONE 0 APPLY_MAX_HP 2000 APPLY_ATT_GRADE_BONUS 80 APPLY_GOLD_DOUBLE_BONUS 15 5 0 0 40032 0 0 0 0 0 *604800 - Czas item_proto w navicat: limitvalue0 - Tutaj ustawiasz czas. Nie wiem czy masz .txt czy w navi więc daję oby dwa sposoby. bardzo dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.