kolomakolo123 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Proszę administrację o usunięcie Odnośnik do komentarza
Vindow Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Mam wrażenie, że gdzieś już widziałem tą prezentację... "Autorskie pluginy" nie wierzę. Zepsułeś ciekawy freebuild survivalem. Nie wbiję Odnośnik do komentarza
kolomakolo123 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Mam wrażenie, że gdzieś już widziałem tą prezentację... "Autorskie pluginy" nie wierzę. Zepsułeś ciekawy freebuild survivalem. Nie wbiję Dobranie survivala do freebuilda było kierowane tym, że tak zwane kopalnie tartaki zabierają prawdziwą zabawę która jest związana z minecraftem. Jeżeli ci nie pasuje nasz serwer są inne. Co do autorskich pluginów no póki nie wejdziesz na serwer nie masz pewności więc proszę nie krytykuj tylko pomyśl, że każdy serwer freebuild nie musi być taki sam. Pozdrawiam i życzę szczęścia w nowym 2017 roku Odnośnik do komentarza
kolomakolo123 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza
MrG2K Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Połączenie survivalu z FreeBuild'em było bardzo słabym pomysłem, nie polecam serwera. * ------------------------*| 100 300 500 700 900 || 200 400 600 800 1000 |*-------------------------* Odnośnik do komentarza
kolomakolo123 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Połączenie survivalu z FreeBuild'em było bardzo słabym pomysłem, nie polecam serwera. Dziękuję za opinię. Obiecujemy, że przeanalizujemy całą sytuację i w razie potrzeby przeprowadzimy zmianę trybu w typowy freebuild. Zależy nam na każdej opinii i za każdą opinię dziekujemy. Nasz pomysł był kierowany tym, że nie chcieliśmy graczy ograniczać jakimiś kopalniami czy tartakami. Chcieliśmy dać możliwość graczom na swobodne zbieranie surowców na działkę na zwykłym świecie survival. Odnośnik do komentarza
Galador256 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Serwer niestety nie jest dopracowany a poziom graczy i administracji pozostawia wiele do życzenia. Odnośnik do komentarza
kolomakolo123 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Serwer niestety nie jest dopracowany a poziom graczy i administracji pozostawia wiele do życzenia. Dziękujemy za opinie podjęliśmy ze względu na opinie graczy decyzje o przebudowie freebuilda. Nową odsłonę planujemy na wtorek w godzinach popołudniowych Prosz Odnośnik do komentarza
Biter. Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Tematy nieaktywne przez miesiąc zostają przenoszone do archiwum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.