acdc662 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Nagle zniknęła mi ranga. O co może chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rauespl Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 mi tez zniknela, poprostu jakis lag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plesniawek# Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 To samo, zniknęła jakoś dziwnie, po meczu nie pokazało mi się okienko pod tabelą z expem itp. i nie mam wgl. rangi. W tym miejscu w menu csa puste pole jest Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyggative Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Valve kara graczy grających z cziterami i resetuję im rangę. Musisz ją od nowa wbić- 10 wygranych. Ew - Steam ma problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyNot. Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Valve kara graczy grających z cziterami i resetuję im rangę. Musisz ją od nowa wbić- 10 wygranych. Ew - Steam ma problemy nawet jakby to była wina cheatera to do przywrócenia rangi wystarczy 1 wygrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy1507 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 1. Możliwe, że steam jest obciążony (raz przez 2 dni mi się ranga nie wyświetlała) 2. Miałeś cheatera i teraz musisz wygrać 1 meczyk 3. Ja osobiście raz miałem pewien problem, że wywaliło mnie z gry, bo Valve uważał, że mogę cheatować i jakieś ostrzeżenie od VACa. Po ty zniknęła mi ranga dopóki nie zrobiłem reinstalla gry. 4. Możesz też spróbować zrobić reinstalla steama i restart pc Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.