her0es Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Na MPC tego nie ma - na innych forach nigdzie się nie natknąłem.Moje własne rozwiązania problemów z niestabilną pracą EzBot na Windows 10, Windows Serwer 2016 (może również win8 ale nie jestem pewny) Jeśli masz problemy ze stabilnością, np. zacina bot się zacina i musisz go restartować lub przestaje działać w losowych momentach to ten mini tut jest dla Cb!Problem z dll'ką wyjaśniłem w innym temacie: AgileDotNet.VMRuntime.dll Krok1. Włącz EzBotaKrok2. Na pasku tytułowym "ezBot - Online" kliknij prawym przyciskiem i przejdź do WłaściwościKrok3. Zaznacz "Użyj starszej konsoli", oraz odznacz "Tryb szybkiej edycji" i "Tryb wstawiania" Krok4. Uruchom ponownie bota i ciesz się stabilnością. Innym sposobem na odlagowanie EzBota jest kliknięcie na niego i kliknięcie Enter (pomaga chwilowo) Od teraz okno konsolowe jest <jakby to powiedzieć> mniej dynamiczne a kliknięcie myszą nie pauzuje jego działania. Ustawienia zostaną przyjęte tylko dla pliku ezbot.exe (czyli ten który został zedytowany) jeśli masz kilka botów to na każdym musisz zrobić to z osobna. Należy pamiętać aby nie klikać za bardzo w okienka które wyskakują po zainjectowaniu w gre bo możemy je za pauzować i przerwać wstrzykiwanie. Co do tych konsolek to nie ma sensu bawić się w zmienianie właściwości bo one zmieniają nazwę po każdym zrekompilowaniu. Jeśli mini tutek okaże się przydatny to liczę na lajka Hejo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.