Skocz do zawartości

Rozwiązanie problemów z EzBotem - od teraz stabilna praca botów!

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Na MPC tego nie ma - na innych forach nigdzie się nie natknąłem.
Moje własne rozwiązania problemów z niestabilną pracą EzBot na Windows 10, Windows Serwer 2016 (może również win8 ale nie jestem pewny)

Jeśli masz problemy ze stabilnością, np. zacina bot się zacina i musisz go restartować lub przestaje działać w losowych momentach to ten mini tut jest dla Cb!
Problem z dll'ką wyjaśniłem w innym temacie: AgileDotNet.VMRuntime.dll

Krok1. Włącz EzBota
Krok2. Na pasku tytułowym "ezBot - Online" kliknij prawym przyciskiem i przejdź do Właściwości
Krok3. Zaznacz "Użyj starszej konsoli", oraz odznacz "Tryb szybkiej edycji" i "Tryb wstawiania"

Krok4. Uruchom ponownie bota i ciesz się stabilnością.

Innym sposobem na odlagowanie EzBota jest kliknięcie na niego i kliknięcie Enter (pomaga chwilowo)

Od teraz okno konsolowe jest <jakby to powiedzieć> mniej dynamiczne a kliknięcie myszą nie pauzuje jego działania.

Ustawienia zostaną przyjęte tylko dla pliku ezbot.exe (czyli ten który został zedytowany) jeśli masz kilka botów to na każdym musisz zrobić to z osobna.

Należy pamiętać aby nie klikać za bardzo w okienka które wyskakują po zainjectowaniu w gre bo możemy je za pauzować i przerwać wstrzykiwanie.

Co do tych konsolek to nie ma sensu bawić się w zmienianie właściwości bo one zmieniają nazwę po każdym zrekompilowaniu.

Jeśli mini tutek okaże się przydatny to liczę na lajka ;)

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Rozwiązanie problemów z EzBotem   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...