Skocz do zawartości

EzBot error: AgileDotNet.VMRuntime.dll - Fix by her0es kappa

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Jako pierwszy gdziekolwiek zamieszczam WAM FIXA na problem z  AgileDotNet.VMRuntime.dll

Krok1. Musisz posiadać uprawnienia administratora.
Krok2. Wejdź w systemowe ustawienia daty i czasu.
Krok3. Wyłącz automatyczne aktualizowanie daty i czasu w systemie.
Krok4. Cofnij kalendarz np o kilka dni przed 31 grudnia 2016r. (duża różnica czasu może powodować błędy z certyfikatami podczas przeglądania stron)

Tego dnia wygasa licencja tej biblioteki nie jest to żaden wirus ani spyware ani nic z tych rzeczy.
Po prostu w kodzie tego pliku jest zaznaczone, że ma się wyłączyć po danym czasie.

Jestem przekonany że wielu osobom się przyda więc jesli Ci się przydało kliknij Lubię to pod tym postem :)

Dzięki @iAnty za -5% ;)

Hejo

Wszystko sprawdzałem , przeskanowałem całą maszynę jedną po drugiej a mam ich 20 cia lol i na każdym był wirus związany z tym co wyskakiwało niestety , może przypadek , ale dziękuję Ci bardzo za informację.
Tylko przy zmianie daty wywala się debuger jądra hmm a co jest tego przyczyną ?

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Problem w tym ze po zmianie czasu nie moge wchodzic na niektore strony ;d

Tak, niektóre certyfikaty mogą być poza datą ważności dla tego najlepiej zmienić na 28grudnia albo nawet 29 grudnia.

@kbum pobierając programy z elobuddy cz innych stron nie problem nabić się na jakieś wirusy :)

pozatym każdy program injectujący będzie przez niektóre antywirusy wykrywany jako zainfekowany

ja osobiście nie używam antywirusa poza tym systemowym w win10

Hejo

Jesteś wielki. Wiszę Ci duże piwko a nawet flaszkę xD Zmiana daty na 28 działa i injector też działa - debuger się nie wywala. Miesiąc to za dużo jednak nawet 17 grudnia też za daleko. Trochę będzie zabawy z maszynami ale się jakoś ogarnie automat przy załączaniu na zmianę daty na 28  xD Dzięki jeszcze raz.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum EzBot error: AgileDotNet.VMRuntime.dll   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...