her0es Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jako pierwszy gdziekolwiek zamieszczam WAM FIXA na problem z AgileDotNet.VMRuntime.dll Krok1. Musisz posiadać uprawnienia administratora.Krok2. Wejdź w systemowe ustawienia daty i czasu.Krok3. Wyłącz automatyczne aktualizowanie daty i czasu w systemie.Krok4. Cofnij kalendarz np o kilka dni przed 31 grudnia 2016r. (duża różnica czasu może powodować błędy z certyfikatami podczas przeglądania stron) Tego dnia wygasa licencja tej biblioteki nie jest to żaden wirus ani spyware ani nic z tych rzeczy.Po prostu w kodzie tego pliku jest zaznaczone, że ma się wyłączyć po danym czasie. Jestem przekonany że wielu osobom się przyda więc jesli Ci się przydało kliknij Lubię to pod tym postem Dzięki @iAnty za -5% Hejo Odnośnik do komentarza
LandekxD Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Problem w tym ze po zmianie czasu nie moge wchodzic na niektore strony ;d Odnośnik do komentarza
kbum Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wszystko sprawdzałem , przeskanowałem całą maszynę jedną po drugiej a mam ich 20 cia lol i na każdym był wirus związany z tym co wyskakiwało niestety , może przypadek , ale dziękuję Ci bardzo za informację.Tylko przy zmianie daty wywala się debuger jądra hmm a co jest tego przyczyną ? Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić . Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota - to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero ) Odnośnik do komentarza
her0es Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Problem w tym ze po zmianie czasu nie moge wchodzic na niektore strony ;dTak, niektóre certyfikaty mogą być poza datą ważności dla tego najlepiej zmienić na 28grudnia albo nawet 29 grudnia. @kbum pobierając programy z elobuddy cz innych stron nie problem nabić się na jakieś wirusy pozatym każdy program injectujący będzie przez niektóre antywirusy wykrywany jako zainfekowany ja osobiście nie używam antywirusa poza tym systemowym w win10 Hejo Odnośnik do komentarza
kbum Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jesteś wielki. Wiszę Ci duże piwko a nawet flaszkę Zmiana daty na 28 działa i injector też działa - debuger się nie wywala. Miesiąc to za dużo jednak nawet 17 grudnia też za daleko. Trochę będzie zabawy z maszynami ale się jakoś ogarnie automat przy załączaniu na zmianę daty na 28 Dzięki jeszcze raz. Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić . Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota - to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero ) Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 #Edit O co może chodzić? http://scr.hu/1uuk/wtswt Odnośnik do komentarza
her0es Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 pobierz świeżą paczke i wypełnij wszystko od nowa Hejo Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zrobione i dalej to samo.. Odnośnik do komentarza
her0es Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 mi bot już wgl nie działa.. po tym patchu 7.1 Hejo Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Uwaga! Znalazłem działającą wersję na tureckim elobuddy.net Download: https://github.com/fkingnoobgg/lolbot/releases/download/1.0.1.6/lolbot.-.re.zip Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/f602735ebb00b06636c7379d5705a1499e0ce1cb2234d36ea653f98f6d630203/analysis/1484235815/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.