Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym uzytkownikiem MPCFORUM chciałem napisać temat ok pojde do rzeczy :Wczoraj normalnie wbijałem na avalona dzis po szkole chciałem wejsc na postac i ciagle mi wyskakuje Konto nie istnieje nie dostałem zadnego bana a nic a wszystko jest onilne prosze o szybką pomoc z góry dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no to kicha ja juz pier.... nie gram to po co bym miał znowu grac od nowa i wysyłac sm a wgl i tak te sm nie przychodzi ja chce odzyskać mojo postać i hu. a jak nie to ja ide grac na inny serw bo nie ma sensu na ten sam grac od nowa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

albo juz chyba wiem bo wczoraj zdozylem wieczorem przeczytac coś i pisało ze za nie dlugo wyruszy nowy serw i avalon ma byc przeniesiony na ten nowy chyba albo zle zrozumiałem ale jak nie to ja spadam na inny serw np csyt2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no ale jak nowego launcher robio to chyba do aurerora co nie avalon powinien dzialac chyba aa chyba wiem bo jak wlaczasz avalona to masz tez febe pewnie dodajo tez aurerora dlatego off jest

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP dzięki wielkie mi też się przydało

@3x UP po 1. Naucz się pisać. Po 2. Opcja edytuj mi jak i innym userom działa :)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Nie sprzeczam się że to nie ten dział ;]

Topic@

Na forum widnieje luncher z avalonem febe i aurora ;] Taki Multi Luncher ;]

Powinno ci działać

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...