neversayyes Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam gdy próbuje przywołać item o id 70058 na chacie wyskakuje mi wiadomosc not enough inventory space wie ktos o co moze w tym chodzic? Odnośnik do komentarza
Dawid7482 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 A dodałeś ten pierscien ? Item_Proto w Bazie i Cliencie ? Odnośnik do komentarza
neversayyes Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 A dodałeś ten pierscien ? Item_Proto w Bazie i Cliencie ? tak pierscien znajduje sie w bazie danych i kliencie Odnośnik do komentarza
Quoris Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 not enough inventory space Myślę, że to Ci powinno wszystko wyjaśnić, a jeśli nie, to użyć Google Translate Odnośnik do komentarza
Dawid7482 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 To Nie masz miejsca w Ekwipunku Odnośnik do komentarza
neversayyes Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 not enough inventory space Myślę, że to Ci powinno wszystko wyjaśnić, a jeśli nie, to użyć Google Translate To Nie masz miejsca w Ekwipunku a ja mysle ze wy jestescie debilami, miałem size itemu ustawiony na 10 a kolumna w ekwipunku ma 9 kratek... na ch*j sie wypowiadacie jezeli nie macie pojecia najmniejszego jak rozwiazac dany problem?... zbedne nabijanie postów... Odnośnik do komentarza
Quoris Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 not enough inventory space Myślę, że to Ci powinno wszystko wyjaśnić, a jeśli nie, to użyć Google Translate To Nie masz miejsca w Ekwipunku a ja mysle ze wy jestescie debilami, miałem size itemu ustawiony na 10 a kolumna w ekwipunku ma 9 kratek... na ch*j sie wypowiadacie jezeli nie macie pojecia najmniejszego jak rozwiazac dany problem?... zbedne nabijanie postów... Mamy pojęcie, a to że nie znasz po angielsku podstawowych komunikatów i nie potrafisz ich zinterpretować to już nie nasza sprawa. Odnośnik do komentarza
neversayyes Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 not enough inventory space Myślę, że to Ci powinno wszystko wyjaśnić, a jeśli nie, to użyć Google Translate To Nie masz miejsca w Ekwipunku a ja mysle ze wy jestescie debilami, miałem size itemu ustawiony na 10 a kolumna w ekwipunku ma 9 kratek... na ch*j sie wypowiadacie jezeli nie macie pojecia najmniejszego jak rozwiazac dany problem?... zbedne nabijanie postów... Mamy pojęcie, a to że nie znasz po angielsku podstawowych komunikatów i nie potrafisz ich zinterpretować to już nie nasza sprawa. ta ty debilu zamiast odpowiedzieć mi na pytanie w czym leży problem to tłumaczyłeś wyskakujący napis bystrzacha z ciebie. Z*******y sposób na nabijanie postów ciemna maso Odnośnik do komentarza
Quoris Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 not enough inventory space Myślę, że to Ci powinno wszystko wyjaśnić, a jeśli nie, to użyć Google Translate To Nie masz miejsca w Ekwipunku a ja mysle ze wy jestescie debilami, miałem size itemu ustawiony na 10 a kolumna w ekwipunku ma 9 kratek... na ch*j sie wypowiadacie jezeli nie macie pojecia najmniejszego jak rozwiazac dany problem?... zbedne nabijanie postów... Mamy pojęcie, a to że nie znasz po angielsku podstawowych komunikatów i nie potrafisz ich zinterpretować to już nie nasza sprawa. ta ty debilu zamiast odpowiedzieć mi na pytanie w czym leży problem to tłumaczyłeś wyskakujący napis bystrzacha z ciebie. Z*******y sposób na nabijanie postów ciemna maso Skoro nic nie dałeś prócz komunikatu, to co mam innego tłumaczyć? Nawet nie wstawiłeś jak dodałeś item, ani nic Odnośnik do komentarza
Love or Hate Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 not enough inventory space Myślę, że to Ci powinno wszystko wyjaśnić, a jeśli nie, to użyć Google Translate To Nie masz miejsca w Ekwipunku a ja mysle ze wy jestescie debilami, miałem size itemu ustawiony na 10 a kolumna w ekwipunku ma 9 kratek... na ch*j sie wypowiadacie jezeli nie macie pojecia najmniejszego jak rozwiazac dany problem?... zbedne nabijanie postów... Mamy pojęcie, a to że nie znasz po angielsku podstawowych komunikatów i nie potrafisz ich zinterpretować to już nie nasza sprawa. ta ty debilu zamiast odpowiedzieć mi na pytanie w czym leży problem to tłumaczyłeś wyskakujący napis bystrzacha z ciebie. Z*******y sposób na nabijanie postów ciemna maso Skoro nic nie dałeś prócz komunikatu, to co mam innego tłumaczyć? Nawet nie wstawiłeś jak dodałeś item, ani nic Nie dyskutuj z nim, z każdym najmniejszym problemem leci na forum.. Odnośnik do komentarza
neversayyes Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 od tego forum jest, a nie jestem profesionalnym technikiem żeby oczekiwac ode mnie Bóg wie jakiej wiedzy EDIT: PROSZĘ O ZAKMNIECIE TEMATU, PROBLEM SAM ROZWIĄZAŁEM Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.