KlockiBlock Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam mam problem ponieważ chciałbym wstawić na moją strone serwera coś takiego ale nie wiem jak to zrobic : ktos wie? Zrobi? Jezeli tak byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v0canDEV_ Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 RAM: function get_server_memory_usage(){ $free = shell_exec('free'); $free = (string)trim($free); $free_arr = explode("\n", $free); $mem = explode(" ", $free_arr[1]); $mem = array_filter($mem); $mem = array_merge($mem); $memory_usage = $mem[2]/$mem[1]*100; return $memory_usage; } CPU: function get_server_cpu_usage(){ $load = sys_getloadavg(); return $load[0]; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlockiBlock Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 RAM: function get_server_memory_usage(){ $free = shell_exec('free'); $free = (string)trim($free); $free_arr = explode("\n", $free); $mem = explode(" ", $free_arr[1]); $mem = array_filter($mem); $mem = array_merge($mem); $memory_usage = $mem[2]/$mem[1]*100; return $memory_usage; } CPU: function get_server_cpu_usage(){ $load = sys_getloadavg(); return $load[0]; } Gdy dodałem to do kodu nic sie nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlockiBlock Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlockiBlock Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlockiBlock Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ten twój serwer stoi na hostingu czy własnej maszynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlockiBlock Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ten twój serwer stoi na hostingu czy własnej maszynie? @Vindow Nie mam serwera po prostu robie itemshop tylko mam z tym problem. Najlepiej by było jakby ktos miał na własnej maszynie serwer i strone ale jak ktoś nie ma, tylko ma na hostingu typu enderch*st to chyba cięzko zrobić połączenie z jakąś inną stroną z jakiegoś hostingu typu h*me.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlockiBlock Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlockiBlock Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.