Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile slotów to uciągnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar postawić serwer TS3 na hostingu mintshost.pl, chcę wykupić serwer VPS ten najtańszy lub drugi najtańszy i moje pytanie brzmi ile slotów będzie on wstanie obsłużyć 

Opublikowano

Powiem tak, mintshosta nie polecałbym do niczego - miałem u nich kiedyś VPSa i co chwile jakies problemy a parę razy nawet traciłem wszystkie dane (dzięki bogu że backupy robiłem sam)

Co do oferty najtańszej nie sprawdzałem ale prawda jest taka że VPS z 1024 MB / 1GB RAM powinien utrzymać kilkuset klientów bez problemu - oczywiscie mówimy tu o samym serwerze, nie o botach czy innych bajerach :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Specjalista
Opublikowano

Tego nie jesteśmy w stanie ocenić. Jest wirtualizacja OpenVz także może się zdarzyć, że nie będziesz miał wystarczającej ilości ramu, żeby wgl wystartować serwer. Szukaj czegoś z wirtualizacją KVM by serwer był stabilny. 

Opublikowano

To zalezy, mozesz miec 32osoby, a mozesz miec problem z odpaleniem serwera (jest taka mozliwosc)

Mysle, ze 32 osoby powinny wejsc, bez lagow.

P.S. Jezeli szukasz czegos tanszego - polecam OVH/blazingfast

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...