SgPc303 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam mam zamiar postawić serwer TS3 na hostingu mintshost.pl, chcę wykupić serwer VPS ten najtańszy lub drugi najtańszy i moje pytanie brzmi ile slotów będzie on wstanie obsłużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantoflarzek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Powiem tak, mintshosta nie polecałbym do niczego - miałem u nich kiedyś VPSa i co chwile jakies problemy a parę razy nawet traciłem wszystkie dane (dzięki bogu że backupy robiłem sam) Co do oferty najtańszej nie sprawdzałem ale prawda jest taka że VPS z 1024 MB / 1GB RAM powinien utrzymać kilkuset klientów bez problemu - oczywiscie mówimy tu o samym serwerze, nie o botach czy innych bajerach Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tego nie jesteśmy w stanie ocenić. Jest wirtualizacja OpenVz także może się zdarzyć, że nie będziesz miał wystarczającej ilości ramu, żeby wgl wystartować serwer. Szukaj czegoś z wirtualizacją KVM by serwer był stabilny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspomnienie Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To zalezy, mozesz miec 32osoby, a mozesz miec problem z odpaleniem serwera (jest taka mozliwosc) Mysle, ze 32 osoby powinny wejsc, bez lagow. P.S. Jezeli szukasz czegos tanszego - polecam OVH/blazingfast Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SgPc303 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.