astario Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Siemano, mógłby ktoś podać mi najważniejsze skrypty i ustawienia do Tibii i bota ng pod pvp. Nie chcę odpowiedzi typu bez bota nie umiesz grać, bo to nie o to chodzi. Po prostu potrzebuje. Z góry thx Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Siemano, mógłby ktoś podać mi najważniejsze skrypty i ustawienia do Tibii i bota ng pod pvp. Tutaj masz temat, najważniejsze skrypty są w pierwszym poście http://www.mpcforum.pl/topic/22366-skrypty-tibiabot-ng/ Nie chcę odpowiedzi typu bez bota nie umiesz grać, bo to nie o to chodzi. Po prostu potrzebuje. Z góry thx To nie to forum, tutaj nikt tak Ci nie odpowie Odnośnik do komentarza
astario Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 dzięki wielkie Odnośnik do komentarza
astario Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Masz jakiś pomysł, albo znasz jakieś programy, które mogą pomóc w pvp. Gram na mattots.pl. Ots pod 7.92 i w*****a mnie fakt, że cała "elita ots'a", która dobrze pekuje lata na skryptach, nie wiem skąd je mają. Wychodzi potem z tego sytuacja, że jeden gościu potrafi Cię sparalować jak 10 osób, jednocześnie mając full mane i nakurwiając sd'ki Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Wychodzi potem z tego sytuacja, że jeden gościu potrafi Cię sparalować jak 10 osób, jednocześnie mając full mane i nakurwiając sd'ki Nie da się ominąć exhausta przez bota, może mają jakieś itemki z item shopu, które dają jakieś dziwne bonusy? Odnośnik do komentarza
astario Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Na 100% nie. Kiedyś byłem w gildii, która walczyła z tą "elitą" i tam był ziomek, który kiedyś tam był i powiedział nam, że oni mają jakieś skrypty z "kosmosu" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.