eterxoz Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ########REKLAMA##### Cześć Wszystkim! Po kilku chwilach edycji udało mi się osiągnąć efekt powiększonego ekwipunku(nie stron). Rozdzieliłem itemy, które są na postaci(Ustawiłem to okienko na przycisk [o]) i tzw. plecak(pod przyciskiem . Wszystkie sloty działają, nic nie jest pobugowane. Czy według was graczy, devów itd. jest to fajna opcja? Nazwa serwera została ukryta, ten projekt dopiero w najbliższym czasie zostanie upubliczniony. Dlaczego wszystko jest takiego koloru? - Troche się bawiłem. screen poniżej Odnośnik do komentarza
Jacob S Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Powiększenie eq jak najbardziej, aczkolwiek nie tak bardzo... Sensowne ułożenie na boku, aby jeszcze EQ się mieściło na pasku jest dobrą opcją. Lub po prostu dodanie na panelu opcji dodawania np. dopalaczy etc. Odnośnik do komentarza
eterxoz Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Powiększenie eq jak najbardziej, aczkolwiek nie tak bardzo... Sensowne ułożenie na boku, aby jeszcze EQ się mieściło na pasku jest dobrą opcją. Lub po prostu dodanie na panelu opcji dodawania np. dopalaczy etc. Panel myślę dodać do plecaka z lewej* strony lub pod ekwipunkiem(tam gdzie itemy są założone). EDIT 3 wyjściem jest panel na obramówce na dole(obok skilli). Odnośnik do komentarza
Jacob S Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Do takiego obfitego eq, można dodać długi panel z fajnymi opcjami. Zmniejszyć trochę rozmiar, tak aby weszło nasze uzbrojenie, dla niektórych zwiększyć do 4 stron i na prawdę bardzo fajna opcja. Odnośnik do komentarza
Gość Vaxu Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dość dobre :PPP Jedyne co mi przeszkadza to to że mogłeś tak 2 x zmniejszyć to i tak żeby to okienko z eq się nie przemieszczało. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.