cwaniak92 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Server Links : Website: Click here ! Forum:Click here ! Download:Click here ! Server Features x500 Non-Reset : Full season 2 classic close to season 3 Premium Server file Personal store 3d camera ( Press F9 to enable/disable , press End to default ) Minimizer F12 Experience : x500 Drop : 50% Max Level 400 Zen/Jewels main economy Point per level : 5/6/7 Dedicated server up time 24/7 New monster HP Bar NPC Buffer :ElfSoldierMaxLevel = 350DurationBuffTime = 45 minutesReset Configs : NO RESET Chaos machine rate : +10 rate : 70% +11 rate : 60% +12 rate : 50% +13 rate : 40% Luck bonus 25% success rate Wings level 1 max success rate : 70% Wings level 2 max success rate : 70% Cape of lord max success rate : 70% Specific features : Excellent item max option : 2 Excellent 380 : NO Ancient + Harmony option : NO Excellent ancient : NO No Webshop selling items No Pay to Win items Server Events : Full and classic event . Blood castle Devil square Chaos castle Crywolf kanturu nightmare Kundun Golden Invasion Castle Siege BlueEvent BlueEvent BossAttack HappyHour MonsterAttack Server Commands : /post /addstr /addagi /addvit /addene /addcmd NA START DOSTAJEMY EXE VINE/LEATHER/PAD +7+zen Publikacja na prośbę admina dzisiaj powinien jeszcze zwiększyć drop exe i jeweli Odnośnik do komentarza
*BlackHawk* Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 odpalcie s4 season a nie s2 :/ nie gram odpada pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza
Atmo Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 No jak dla mnie bomba bardzo lubie ta wersje, stare dobre mu bez jakichś udziwnien! Będziemy grali? Robimy jakąś polska gildia? Dodatkowo z tego co widziałem na stronie, faktycznie nie ma donate! Odnośnik do komentarza
cwaniak92 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Admin zmieni jeszcze kilka ustawien. Prawdopodobnie doda skille, scrolle i quest itemy do sklep Jesli macie jakies pomysly to piszcie Odnośnik do komentarza
Zakamarek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Mi się uruchamia gra a po wybraniu serwera mam dc Niby pobrał pliki z maina a tu dupka. Jakieś rozwiązania? Już poszło. Odnośnik do komentarza
sexylady Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 wbijamy, sezon idealny Pomogłem? Daj Plusika to pomaga. Odnośnik do komentarza
dan14nr Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ostatnio pisałem, że chciałbym pograć na starej wersji gry te nowe mnie jakoś odstraszają, a w MU ostatnio grałem X lat temu :P Wbijam na x500! Odnośnik do komentarza
pvps2 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 wbijam Odnośnik do komentarza
*BlackHawk* Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 no to motajcie sb mu clickera bo helpera napewno nie bedzie ..... season 4 tez jest ok tak na marginesie gram na Soul Mu i jest mega sporo osob tam gra nie ma lepszego POLSKIEGO serva na chwile obecna !!!! zycze wam milej Gry Odnośnik do komentarza
sexylady Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 no to motajcie sb mu clickera bo helpera napewno nie bedzie ..... season 4 tez jest ok tak na marginesie gram na Soul Mu i jest mega sporo osob tam gra nie ma lepszego POLSKIEGO serva na chwile obecna !!!! zycze wam milej Gry to nie jest polski serwerek? po co montowac helperka jak 400 lvl to kwestia dnia? soulmu - nwm p2w wiekszy niż wog? zagram po wyplacie z gildia kupie rr secika bo pvp w miare tam jest Serwer Polecam coraz wiecej osób są 2 pl gildie (poszła spina) tak więc atmosfera jest oraz walka Pomogłem? Daj Plusika to pomaga. Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Strona serwera nie działa, archiwum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.