thefryboy Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mam serwer hurtworld Steam/Non steam stawiany na ubuntu 14.04 z 6 GB ramu Chciałem przyznać sobię admina,tzn wszedłem do autoexec_default.cfg po czym wpisałem addadmin (steamid64) następnie zamieniłem nazwe na autoexec.cfg Zrestartowalem serwer wchodze na serwer i nie mam uprawnień Chciałem się jeszcze spytać czy jest jakiś konkretny plugin na rangi typu moderator itp. Odnośnik do komentarza
_Piotr_ Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W pliku startowym masz addadmin STEAMID jeśli chcesz więcej niż jednego stawiaj przecineki znów to dopisz, nie wiem kto Ci kazał dopisywać w autoexec skoro w nowszych wersjach nie jest to potrzebne... Odnośnik do komentarza
thefryboy Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W pliku startowym masz addadmin STEAMID jeśli chcesz więcej niż jednego stawiaj przecineki znów to dopisz, nie wiem kto Ci kazał dopisywać w autoexec skoro w nowszych wersjach nie jest to potrzebne... dzieki. Odnośnik do komentarza
_Piotr_ Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Aktualnie w nowej wersji wszystko ustawiasz w pliku startowym.Limit budowy, resp wraków, limit owrongów, info o dołączeniu do serwera, nazwę, admina itd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.