Vakosss Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam. Od wczoraj (przed było wszystko cacy) gdy włączam serwer w konsoli pokazuje się informacja że serwer został włączony, jednak przez Clienta nie da się z nim połączyć z logów uzyskałem taką informacje too many virtualservers running, shutting down! na VPS stoi tylko mój serwer TS3, Wyłączanie i włączanie VPS nic nie daje i nawet zrobiłem reinstall vps do ubuntu i nadal nic ten sam error. Odnośnik do komentarza
MrSanten Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Możesz połączyć się przez YaTQA? (')(.)(;) Odnośnik do komentarza
Vakosss Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Możesz połączyć się przez YaTQA? Tak ale tak pokazuje ten sam error. serwer ts jest tam zaznaczono na czerwono z wykrzyknikiem jeżeli kliknę to wyświetla się ten błąd co wyżej. Odnośnik do komentarza
PGS Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Używasz może jakiejś licencji? Może się to dziać dlatego, że ktoś już ma uruchomiony serwer na tej samej licencji. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zaloguj się przez program YATQ'a i sprawdź ilość virtualserverów i jeżeli będziesz miał więcej niż 2 to będziesz wiedział czego to problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.