zastur123 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tak więc mam serwer zalecany na 120 slotów bungeecord : Aktualne parametry Limit graczy 120 Limit RAM Bez limitu! Limit dysku 1.00 GB Procesor 4 x 3.5 GHz Serwer na którym stoją gracze: Limit graczy Bez limitu! Limit RAM 14245 MB Limit dysku 20.00 GB Procesor 5 x 3.5 GHz Limit pluginów Bez limitu! ------- Tak więc serwer laguje przy 90 graczach, proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AjTom Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wyczyść logi, upewnij się, że nie masz pluginu który sporo wymaga, tylko tyle przychodzi mi do głowy przy twoich parametrach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zastur123 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wyczyść logi, upewnij się, że nie masz pluginu który sporo wymaga, tylko tyle przychodzi mi do głowy przy twoich parametrach... Poszło i nadal to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pisząc "bez limitu" wiedz, że jednak limit jest, i to zapewne jest problem. "Bez limitu" dostosowuje limit ramu do ilości graczy, maksymalnie 25 GB RAM. Laguje tylko tobie czy też innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.