Dziewan Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W końcu czysty bot. Sam potrzebowałem runemakera, ale dzięki jednemu co znalazłem tutaj (mimo iż w virustotal 0/52) zostałem zhackowany. Więc postanowiłem napisać. Dając najwyższą gwarancję że jest czyste - czyli cały, czytelnty kod, załączając projekt, więc można sobie go samemu pobrać, przeglądnąć, zmodyfikować wg potrzeb, skompilować i mieć pewność jak on działa. Bot oferuje healera (na hunty), auto palenie many (runy), leczenie manasami, jedzenie fooda itp. Dodatkowo bot posiada kilka funkcji które zablokowałem - logout po konkretnym czasie, logout kiedy soul < 5 oraz najważniejsza funkcja: Logout when player on screen. Czyli robimy sobie runy w naszej miejscówie, a jak pojawi się jakiś gracz na ekranie, natychmiastowo loga, tak szybko że nawet nie zdąży zobaczyć że tam byliście. Dzięki czemu możemy uniknąć śmierci jak przyjdzie ktoś po was kiedy nie jesteście przed komputerem. Co do w pełni funkcjonalnej wersji - proszę o kontakt na pw. W paczce jest plik .exe oraz cały projekt. Odpalamy tibijkę, logujemy się, później odpalamy bota. Trzeba skan, więc proszę: https://www.virustotal.com/pl/file/94e1cb50c9412777a912b5de6a8ad7e4b86a67d6a35cd626decf3add40854f30/analysis/1483188217/ alternatywny link do pobrania bota: http://www.filedropper.com/tibijkabot @edit: dodano alternatywny link pobrania bota i screena Tibijka bot.zip Tibijka bot.zip Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Co do w pełni funkcjonalnej wersji - proszę o kontakt na pw. Czyli chcesz na tym zarobić? To już bym wolał korzystać z helperów w AutoIt. + dla Ciebie, że w rarze jest projekt, komuś może się przydać Odnośnik do komentarza
Dziewan Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Głównie chodzi o feature logout when player on screen - bardzo chciałem to mieć, żebym mógł spokojnie zostawiać postać bez strachu że przyjdzie jakiś noobek i mnie ubije i zbyt bardzo namęczyłem się, żeby to mieć, dlatego nie udostępniam wszystkim publicznie wersję z tym featurem Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Kefu Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Co za problem pobrac battle liste? i dodac zmiena ze cos sie na niej zmienic to loguje? Odnośnik do komentarza
Dziewan Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Co za problem pobrac battle liste? i dodac zmiena ze cos sie na niej zmienic to loguje? Haha, to proszę bardzo, zrób to geniuszu Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Saiyans King Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Co za problem pobrac battle liste? i dodac zmiena ze cos sie na niej zmienic to loguje? Haha, to proszę bardzo, zrób to geniuszu bool isPlayer() { int bytesRead = 0; byte[] buffer = new byte[4]; ReadProcessMemory((int)processHandle, 0x635F10, buffer, buffer.Length, ref bytesRead); uint playerID = BitConverter.ToUInt32(buffer, 0); byte[] bufferX = new byte[4]; ReadProcessMemory((int)processHandle, 0x645538, bufferX, bufferX.Length, ref bytesRead); int posX = BitConverter.ToInt32(bufferX, 0); byte[] bufferY = new byte[4]; ReadProcessMemory((int)processHandle, 0x645534, bufferY, bufferY.Length, ref bytesRead); int posY = BitConverter.ToInt32(bufferY, 0); uint memoryAddress = 0x635F70; for (int i = 0; i < 250; i++) { ReadProcessMemory((int)processHandle, (int)memoryAddress, buffer, buffer.Length, ref bytesRead); uint creatureID = BitConverter.ToUInt32(buffer, 0); if (playerID != creatureID && creatureID >= 0x10000000 && creatureID < 0x40000000) { ReadProcessMemory((int)processHandle, (int)(memoryAddress + 36), bufferX, bufferX.Length, ref bytesRead); ReadProcessMemory((int)processHandle, (int)(memoryAddress + 40), bufferY, bufferY.Length, ref bytesRead); int CposX = BitConverter.ToInt32(bufferX, 0); int CposY = BitConverter.ToInt32(bufferY, 0); CposX = CposX - posX + 8; CposY = CposY - posY + 6; if (CposX >= 0 && CposX <= 17 && CposY >= 0 && CposY <= 13) { return true; } } memoryAddress += 0xA8; } return false; } i logout jak isPlayer() zwróci true? Odnośnik do komentarza
Dziewan Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Co za problem pobrac battle liste? i dodac zmiena ze cos sie na niej zmienic to loguje? Haha, to proszę bardzo, zrób to geniuszu bool isPlayer() { (...) } i logout jak isPlayer() zwróci true? Nie wiem skąd masz te adresy, nie jestem pewny czy są one stałe, czy się nie zmieniają, nie wiem jak to działa, nie wiem też czy to działa, ale jeśli działa to gratuluje. Ja to mam inaczej rozwiązane. W każdym razie nie było to tak proste jak zrobienie leczenie / manasowanie / robienie run itp. A funkcja przydatna. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Saiyans King Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Co za problem pobrac battle liste? i dodac zmiena ze cos sie na niej zmienic to loguje? Haha, to proszę bardzo, zrób to geniuszu bool isPlayer() { (...) } i logout jak isPlayer() zwróci true? Nie wiem skąd masz te adresy, nie jestem pewny czy są one stałe, czy się nie zmieniają, nie wiem jak to działa, nie wiem też czy to działa, ale jeśli działa to gratuluje. Ja to mam inaczej rozwiązane. W każdym razie nie było to tak proste jak zrobienie leczenie / manasowanie / robienie run itp. A funkcja przydatna. Adresy są stałe(przecież to widać po kodzie, adresy wyciągnięte prosto z klienta), działa na tej zasadzie ze jeśli wykryje w polu widzenia innego gracza to funkcja zwraca prawdę. Nie ma czego gratulować bo funkcja napisana w minute. Odnośnik do komentarza
jaaronek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 "its not a valid WIN32 aplication " hmm co to moze byc? nie chodzi Odnośnik do komentarza
Matson3k Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 CZesc , powiem tyle . Napiszcie lepiej cave bota z autoresponderem oraz manasowane i uhaniem i zbieraniem dropu na Armia.toproste.pl Tibia 7.6 mysle ze jesli cena bedzie rozsadna to sporo ludzi to kupi :] Odnośnik do komentarza
rafaeru Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 CZesc , powiem tyle . Napiszcie lepiej cave bota z autoresponderem oraz manasowane i uhaniem i zbieraniem dropu na Armia.toproste.pl Tibia 7.6 mysle ze jesli cena bedzie rozsadna to sporo ludzi to kupi :] nie ma to jak pisac bota dla 19 graczy Odnośnik do komentarza
Alve Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 CZesc , powiem tyle . Napiszcie lepiej cave bota z autoresponderem oraz manasowane i uhaniem i zbieraniem dropu na Armia.toproste.pl Tibia 7.6 mysle ze jesli cena bedzie rozsadna to sporo ludzi to kupi :] Kiedys mialem bota do armii, wiec pewnie nadal gdzies krazy w sieci. Mial wszystkie potrzebne opcje do full afka. Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!Nie odpowiadam na wiadomości prywatne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.