STARZZ Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Na Start Dostajemy : - 10.000 Grzybków - 50.000 złota Serwer na początku zdaje się być banalny , ale gdy osiągniemy 50 lvl zaczyna się jazda Na serwerze podniesiono exp jest 2 razy większy niż na normalnym sf'ie . Używanie Bota - BAN Wyzywanie Administracji , lub innych użytkowników na Poczccie Grozi Zablokowaniem Konta lub Karą dniową Administracja nie jest na poziomie 5 latków . Serwer Będzie rozwijany , gdy tylko będzie na nim dużo graczy. Polecam Serwer , Napewno nie padnie po 2 dniach Serwer Nie jest mój lecz go tylko reklamuje , ponieważ moim zdaniem jest godny polecenia . Odnośnik do komentarza
Gość Lujekk Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 skoro nie jest na poziomie 5 lat to niech kupią hosting lepszy bo tu usuną. Odnośnik do komentarza
STARZZ Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 mówię , że wszystko będzie w swoim czasie .. Przynajmniej na tą chwile nic nie jest planowane Niech Będzie więcej graczy to się pomyśli Odnośnik do komentarza
CZYNASTYII Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Bug da bugu.. Wierny jednej marce Odnośnik do komentarza
mafzor Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 SErwer do dupy ogólnie Odnośnik do komentarza
Gość Lujekk Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 omg... już lepsze pliki ci dam na pw Odnośnik do komentarza
STARZZ Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Z chęcią Odnośnik do komentarza
seba190999 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wbijać na serwer bo niemam rywalizacji Odnośnik do komentarza
Gość Lujekk Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wbijać na serwer bo niemam rywalizacji na gotowcu nie graj, aragium lepszy priv od globala etc... albo stara wersja to attessia najlepsza Odnośnik do komentarza
MozYYY Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nie powiem serwer nie zasługuję na uwagę a jeśli chodzi o aragium to nie zbyt przypada mi do gustu nie wiem jak Wam ale Attessia godna polecenia Odnośnik do komentarza
seba190999 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Na Argium takie lagi tam są że nieda sie grać . Odnośnik do komentarza
Gość Lujekk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 norbisf spoko albo adventuresf teraz a potem attessia a z nowej to aragiun Odnośnik do komentarza
STARZZ Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie będe was oszukiwał reklame zrobiłem tylko dla wynagrodzenia Odnośnik do komentarza
Ɖasty Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie że hejtuje czy coś ale prezentacja napisana na poziomie 5 latka wątpię żeby przyciągnęła jakiś graczy. Takie moje małe skromne zdanie . Odnośnik do komentarza
STARZZ Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nie że hejtuje czy coś ale prezentacja napisana na poziomie 5 latka wątpię żeby przyciągnęła jakiś graczy. Takie moje małe skromne zdanie . Serwer powoli upada na dno xdd To już w ogóle nie jest serwer chociażby coś pozmieniali a nie Odnośnik do komentarza
Gość Lujekk Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Serwer nie działa , @Issante zrób coś z tym Odnośnik do komentarza
Issia Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 W takim razie zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.