Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EASY] Debossfmedium.rf.gd

STARZZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Start Dostajemy : 

- 10.000 Grzybków

- 50.000 złota 

Serwer na początku zdaje się być banalny , ale gdy osiągniemy 50 lvl zaczyna się jazda :)

Na serwerze podniesiono exp jest 2 razy większy niż na normalnym sf'ie . 

Używanie Bota - BAN

Wyzywanie Administracji , lub innych użytkowników na Poczccie Grozi Zablokowaniem Konta lub Karą dniową 

Administracja nie jest na poziomie 5 latków . Serwer Będzie rozwijany , gdy tylko będzie na nim dużo graczy. B) 

:lenny: Polecam Serwer , Napewno nie padnie po 2 dniach  :lenny:

Serwer Nie jest mój lecz go tylko reklamuje , ponieważ moim zdaniem jest godny       polecenia .

Opublikowano

skoro nie jest na poziomie 5 lat to niech kupią hosting lepszy bo tu usuną.

Opublikowano

mówię , że wszystko będzie w swoim czasie .. Przynajmniej na tą chwile nic nie jest planowane :) Niech Będzie więcej graczy to się pomyśli :D

Opublikowano

Wbijać na serwer bo niemam rywalizacji :D

na gotowcu nie graj, aragium lepszy priv od globala etc... albo stara wersja to attessia najlepsza

Opublikowano

Nie powiem serwer nie zasługuję na uwagę a jeśli chodzi o aragium to nie zbyt przypada mi do gustu nie wiem jak Wam ale Attessia godna polecenia ^^

Opublikowano

norbisf spoko albo adventuresf teraz a potem attessia a z nowej to aragiun

Opublikowano

Nie że hejtuje czy coś ale prezentacja napisana na poziomie 5 latka wątpię żeby przyciągnęła jakiś graczy. Takie moje małe skromne zdanie :).

Opublikowano

Nie że hejtuje czy coś ale prezentacja napisana na poziomie 5 latka wątpię żeby przyciągnęła jakiś graczy. Takie moje małe skromne zdanie :).

Serwer powoli upada na dno xdd To już w ogóle nie jest serwer xD chociażby coś pozmieniali a nie xD

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...