SgPc303 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam na moim serwerze gdy nadaje komuś rangę administrator kanału to nie może on go edytować, zmieniać hasła czy chociażby dodawać kanały podrzędne, czy ktoś wie jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sprawdź czy wgl ma dodane takie prawa. Jeśli ma to zobacz, czy przypadkiem nie jest ustawiona moc edycji kanału. Jeśli jest to oczywiście usuń, czyli ustaw na 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SgPc303 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mógł byś mi podać jakie to prawa bo nie bardzo wiem które. Przepraszam a kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja.. Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mógł byś mi podać jakie to prawa bo nie bardzo wiem które. Przepraszam a kłopot b_channel_modify_name <- zmiana nazwy kanału b_channel_modify_topic <- zmiana topicu kanału b_channel_modify_description <- zmiana opisu kanału b_channel_modify_password <- zmiana hasła kanału i_channel_modify_power <- wartość na 50 lub 100 <- edycja kanału Jeśli chcesz żeby dana ranga robiła coś z tego to zaznaczasz, jeśli nie to usuwasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SgPc303 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Po ustawieniu tego wszystkiego nadal administrator kanału nie może usuwać ani tworzyć kanałów podrzędnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja.. Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Po ustawieniu tego wszystkiego nadal administrator kanału nie może usuwać ani tworzyć kanałów podrzędnych Zmiana kanału, a dodawanie kanałów podrzędnych to różnica. Do dodawania kanałów są te permisje: b_channel_create_child b_channel_create_permanent b_channel_create_private b_channel_create_with_description b_channel_create_with_topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SgPc303 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Gdy dodałem te permisje nadal Administrator kanału nie może tworzyć kanałów podrzędnych :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja.. Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Gdy dodałem te permisje nadal Administrator kanału nie może tworzyć kanałów podrzędnych :/ A jaki błąd wyskakuje? + możesz dać ip na pw to wejdę zobaczyć, pomóc oraz wytłumaczyć. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SgPc303 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 O to chodzi, że nic nie wyskakuje, nawet nie można kliknąć na stwórz kanał podrzędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja.. Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 O to chodzi, że nic nie wyskakuje, nawet nie można kliknąć na stwórz kanał podrzędny b_channel_create_modify_with_codec_opusvoice b_channel_create_with_maxclients b_channel_create_with_maxfamilyclients Zaznacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SgPc303 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Problem rozwiązany Dzięki wielkie za pomoc Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.