GreQu Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Szukam skryptu na BoyFarmer który będzie działac miałem już jeden ale nie chce mi działac tak jak inne z internetu Prosze o szybka pomoc! -----> Poszukujesz najlepszego budowniczego? ja nim zostane! <----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreQu Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 @up Nie działa 25 Errorów -----> Poszukujesz najlepszego budowniczego? ja nim zostane! <----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AjTom Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Skrypt podany przes @dudimsp2 działa w 100%, masz starą wersję skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreQu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @up Podaj mi tego nowego skript plis -----> Poszukujesz najlepszego budowniczego? ja nim zostane! <----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeseuS Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 @topic nie dziala poniewaz nie masz skquery oraz wildscript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreQu Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wszystko działa poprawinie musiałem pobrac zupełnie inna wersje skripta!Dzięki za pomoc! -----> Poszukujesz najlepszego budowniczego? ja nim zostane! <----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.