oski0132 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Cześć, po nowym roku (za 3 dni ) przymierzam się do kupna słuchawek i padło na HyperX Cloud. Przeglądałem różne recenzje i tematy założone przez użytkowników (innych for) i właśnie na tych drugich pisali, że słuchawki są warte uwagi jeśli posiadamy dobrą kartę dźwiękową. Ja osobiście na dzień dzisiejszy posiadam zintegrowaną (Realtek ALC-887) i czy dźwięk będzie bardzo zły? Druga sprawa, czy jest jakaś różnica pomiędzy HyperX Cloud w wersji czarnej i białej? Niby w specyfikacjach nie ma żadnej różnicy, ale jednak jest 10zł różnicy a szczerze mówiąc jakoś bardziej przypadły mi do gustu białe Pozdrawiam cieplutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripipi Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Temat zostaje zamknięty na prośbę (raport) autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.