Luxtorpedaa Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam chciałbym postawić serwer minecraft, nie byle jaki oczywiście. Nie wiem jaki hosting wybrać, jest wiele tematów ale interesują mnie oferty na te chwilę. Jakie hostingi mają najlepsze? Pukawka.pl na pewno za drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik148 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 https://lvlup.pro/ - Tani,dobry,stabilny hosting Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScoreBoard Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @up2 Nie polecam pukawki ... Oferta bez limitu za 24zł - Max 10 graczy (bo strasze lagi powyzej 10) Oferta pro bls - Miałem za 50zł 5gb ramu , spigot 26 pl , lagi w piz$u Jak już to enderchest albo titanaxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aides Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 TitanAXE całkiem spoko cały czas w rozwoju. Crafthost też jest dobrym hostingiem Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!) Więcej informacji: https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavai Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jeżeli 24 zł za serwer to dla ciebie za drogo to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Enderchest może i jest tani, ale pozostawia wiele do życzenia. Godnymi poleceniami są crafthost i lvlup, ale tutaj też możesz powiedzieć, że za drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeQUK Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 TitanAxe.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxtorpedaa Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jeżeli 24 zł za serwer to dla ciebie za drogo to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Enderchest może i jest tani, ale pozostawia wiele do życzenia. Godnymi poleceniami są crafthost i lvlup, ale tutaj też możesz powiedzieć, że za drogo.Po prostu pukawka się bardzo ceni a mało daje jeżeli chodzi o minecraft Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RISE5 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Polecam Enderchest.pl, bez limitu slotów, po zakupie masz swój itemshop, na którym możesz sprzedawać rangi, itemy, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aides Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Polecam Enderchest.pl, bez limitu slotów, po zakupie masz swój itemshop, na którym możesz sprzedawać rangi, itemy, itd. Itemshop daje każdy hosting, enderchest jest to jeden wielki syf Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!) Więcej informacji: https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeQUK Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Polecam Enderchest.pl, bez limitu slotów, po zakupie masz swój itemshop, na którym możesz sprzedawać rangi, itemy, itd.Itemshop daje każdy hosting, enderchest jest to jeden wielki syf Tylko, że TitanAxe daje generator swojej strony, można stworzyć tam stronę w kilka kliknięć według swoich własnych widzimisię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AjTom Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jeżeli chcesz tani, a dobry to polecam Enderchest, jak u również crafthost - nie ma żadnych limitów - oferujje Ci itemshop ochrone ddos itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Polecam Enderchest - tanio, nie ma lagów i biuro obsługi klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H1tmen Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jak chcesz postawić porządny serwer minecraft to nie jakiś hosting serwerów minecraft tylko dedyk/vps. Polecam ci ovh.com xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzokervip Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Polecam Crafthost - dobry stabilny i też tani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxtorpedaa Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Miałem na Pukawce grało 50/50 ludzi ale to była wersja 1.5.2 później miałem dwa serwery na enderchest PVP i survival tu i tu po 40 graczy zawsze było. Teraz chcę zrobić serwer na nim się trochę dorobić kupić kolejny i BungeeCord . No a później własny itemshop i teraz ostatecznie co wybrać? TitanAxe.com czy Enderchest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 @UP Enderchest zdecydowanie, od lat stawiam tam swoje serwery i nigdy się nie zawiodłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RISE5 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Miałem na Pukawce grało 50/50 ludzi ale to była wersja 1.5.2 później miałem dwa serwery na enderchest PVP i survival tu i tu po 40 graczy zawsze było. Teraz chcę zrobić serwer na nim się trochę dorobić kupić kolejny i BungeeCord . No a później własny itemshop i teraz ostatecznie co wybrać? TitanAxe.com czy Enderchest? Zdecydowanie Enderchest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeQUK Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Miałem na Pukawce grało 50/50 ludzi ale to była wersja 1.5.2 później miałem dwa serwery na enderchest PVP i survival tu i tu po 40 graczy zawsze było. Teraz chcę zrobić serwer na nim się trochę dorobić kupić kolejny i BungeeCord . No a później własny itemshop i teraz ostatecznie co wybrać? TitanAxe.com czy Enderchest? TitanAxe, maja super ofertę i panel w porównaniu do innych hostingow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxtorpedaa Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jak chcesz postawić porządny serwer minecraft to nie jakiś hosting serwerów minecraft tylko dedyk/vps. Polecam ci ovh.com Ja tam się nie mogę odnaleźć, wypowiadajcie się jeszcze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO.PrO Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja tam ci moge polecić ovh.pl a dokładnie te usługi https://www.ovh.pl/vps/vps-cloud-ram.xml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SerwerNegru Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 enderchest, craftserve - najlepsze. Ostatnimi czasy ender oferuje dużo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrokaer Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jeśli nadal szukasz, to fiberhost wydaje się być w miarę dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.