Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym postawić serwer minecraft, nie byle jaki oczywiście.

Nie wiem jaki hosting wybrać, jest wiele tematów ale interesują mnie oferty na te chwilę.

Jakie hostingi mają najlepsze?

Pukawka.pl na pewno za drogo

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngup2

Nie polecam pukawki ...

Oferta bez limitu za 24zł - Max 10 graczy (bo strasze lagi powyzej 10)

Oferta pro bls - Miałem za 50zł 5gb ramu , spigot 26 pl , lagi w piz$u 

Jak już to enderchest 

albo titanaxe

Opublikowano

Jeżeli 24 zł za serwer to dla ciebie za drogo to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Enderchest może i jest tani, ale pozostawia wiele do życzenia. Godnymi poleceniami są crafthost i lvlup, ale tutaj też możesz powiedzieć, że za drogo.

Opublikowano

Jeżeli 24 zł za serwer to dla ciebie za drogo to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Enderchest może i jest tani, ale pozostawia wiele do życzenia. Godnymi poleceniami są crafthost i lvlup, ale tutaj też możesz powiedzieć, że za drogo.

Po prostu pukawka się bardzo ceni a mało daje jeżeli chodzi o minecraft

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Polecam Enderchest.pl, bez limitu slotów, po zakupie masz swój itemshop, na którym możesz sprzedawać rangi, itemy, itd.

Opublikowano

Polecam Enderchest.pl, bez limitu slotów, po zakupie masz swój itemshop, na którym możesz sprzedawać rangi, itemy, itd.

Itemshop daje każdy hosting, enderchest jest to jeden wielki syf :)

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Itemshop daje każdy hosting, enderchest jest to jeden wielki syf :)
Tylko, że TitanAxe daje generator swojej strony, można stworzyć tam stronę w kilka kliknięć według swoich własnych widzimisię

CAMDNAx.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz tani, a dobry to polecam Enderchest, jak u również crafthost - nie ma żadnych limitów - oferujje Ci itemshop ochrone ddos itd..

Opublikowano

Jak chcesz postawić porządny serwer minecraft to nie jakiś hosting serwerów minecraft tylko dedyk/vps. Polecam ci ovh.com

xxx

Opublikowano

Miałem na Pukawce grało 50/50 ludzi ale to była wersja 1.5.2 później miałem dwa serwery na enderchest PVP i survival tu i tu po 40 graczy zawsze było. Teraz chcę zrobić serwer na nim się trochę dorobić kupić kolejny i BungeeCord . No a później własny itemshop

i teraz ostatecznie co wybrać?

TitanAxe.com

czy

Enderchest?

Opublikowano

Miałem na Pukawce grało 50/50 ludzi ale to była wersja 1.5.2 później miałem dwa serwery na enderchest PVP i survival tu i tu po 40 graczy zawsze było. Teraz chcę zrobić serwer na nim się trochę dorobić kupić kolejny i BungeeCord . No a później własny itemshop

TitanAxe.com

czy

Enderchest?

Zdecydowanie Enderchest

Opublikowano

TitanAxe.com

czy

Enderchest?

TitanAxe, maja super ofertę i panel w porównaniu do innych hostingow

CAMDNAx.png

Opublikowano

Jak chcesz postawić porządny serwer minecraft to nie jakiś hosting serwerów minecraft tylko dedyk/vps. Polecam ci ovh.com

Ja tam się nie mogę odnaleźć,

wypowiadajcie się jeszcze coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...