Skocz do zawartości

Jaki hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

TitanAXE całkiem spoko cały czas w rozwoju.

Crafthost też jest dobrym hostingiem :)

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Jeżeli 24 zł za serwer to dla ciebie za drogo to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Enderchest może i jest tani, ale pozostawia wiele do życzenia. Godnymi poleceniami są crafthost i lvlup, ale tutaj też możesz powiedzieć, że za drogo.

Po prostu pukawka się bardzo ceni a mało daje jeżeli chodzi o minecraft

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Polecam Enderchest.pl, bez limitu slotów, po zakupie masz swój itemshop, na którym możesz sprzedawać rangi, itemy, itd.

Itemshop daje każdy hosting, enderchest jest to jeden wielki syf :)

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Polecam Enderchest.pl, bez limitu slotów, po zakupie masz swój itemshop, na którym możesz sprzedawać rangi, itemy, itd.

Itemshop daje każdy hosting, enderchest jest to jeden wielki syf :)
Tylko, że TitanAxe daje generator swojej strony, można stworzyć tam stronę w kilka kliknięć według swoich własnych widzimisię

CAMDNAx.png

Miałem na Pukawce grało 50/50 ludzi ale to była wersja 1.5.2 później miałem dwa serwery na enderchest PVP i survival tu i tu po 40 graczy zawsze było. Teraz chcę zrobić serwer na nim się trochę dorobić kupić kolejny i BungeeCord . No a później własny itemshop

i teraz ostatecznie co wybrać?

TitanAxe.com

czy

Enderchest?

Miałem na Pukawce grało 50/50 ludzi ale to była wersja 1.5.2 później miałem dwa serwery na enderchest PVP i survival tu i tu po 40 graczy zawsze było. Teraz chcę zrobić serwer na nim się trochę dorobić kupić kolejny i BungeeCord . No a później własny itemshop

TitanAxe.com

czy

Enderchest?

Zdecydowanie Enderchest

TitanAxe.com

czy

Enderchest?

TitanAxe, maja super ofertę i panel w porównaniu do innych hostingow

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Jaki hosting wybrać?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...