buraczekx Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Hey, właśnie zrobiłem mój drugi poradnik związany z grą w cs:go. Jak poprawić fpsy i grę. Dodam że jestem początkującym youtuberem robiącym filmy od miesiąca myślę że ktoś doceni moją pracę. Pozdrawiam Dawid. https://youtu.be/nmM65cUbMew Odnośnik do komentarza
Ememenss Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Odpuść sobie taką tematykę, bo tego na YT jest pełno jak i w internecie. Odnośnik do komentarza
eSay Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 ^+1 Komendy startowe etc. - jest masa poradników o takiej tematyce. "mówią, żeby grac na 1280x1024" - kto tak mówi? Ziomki z mmów? Rozdziałka to jest kwestia gustu tak samo jak celownik, viewmodel etc. - ludzie zalecają co najwyżej granie na 4:3 bo są szersze modele "Jeżeli macie słabe komputery to dajcie sobie wszystko na nisko" - a jak mi wyjaśnisz fakt, że wieksza część pro sceny która ma mocne PCy gra na 4:3, niskie/średnie?Nigdy nie zrozumiem po co ludzie biorą się za kręcenie czegoś czego jest masa w internecie i dodatkowo nie mają o tym zielonego pojęcia :z Odnośnik do komentarza
WAMBO Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Filmik został usunięty :c Odnośnik do komentarza
Emo2 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Film nie działa. Kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.