Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Do Robot Rage

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[TuT] PORADNIK DO ROBOT RAGE

a wiec opisze to w punktach bedzie najprosciej wink.gif

1. rejestrujemy sie na stronce gry http://www.miniclip.com/games/robot-rage/en/[/url]

2. logujemy sie na konto i budujemy nowego robota i wybieramy zakladke buy parts

3. minimalizujemy okno i sciagamy cheat enginera 5.3

4. uruchamiamy cheat enginera i kliamy na swiecaca ikonke w gornym lewym rogu

5. z procesow wybieramy firefox.exe

9b9499804be4901c.jpg

i klikamy ok..

6.w polu kolo ''hex'' wpisujemy nasza walute czyli 50 (tyle mamy przynowym robocie) i wklikamy first scan

5d47881196a3be07.jpg

7.wracamy do mozilli i kupujemy z weapon ''daggera'' i zostaje nam 40 kredytow.. wracamy do cheata i zmieniamy 50 na 40..

483291de82150923.jpg

8. wyszukalo nam jeden proces.. klikamy na niego dwa razy " lista o lewo" i znajduje sie on teraz na dole

08772937f3de49e3.jpg

9. klikamy na ten scrypt na dole i wybieramy opcje zaznaczona na screenie

8528ceb6624b6106.jpg

10. wyswietli nam sie pytanie i klikamy na "yes" otworza nam sie okienka.

11. Przechodzimy teraz znow do mozilli (UWAGA TAMTYCH OKIENEK NIE ZAMYKAMY)

12. w mozilli kupujemy nastepnego "daggera" (bedziemy Z mieli juz dwa) ..

4a0e972600cd7898.jpg

13. przechodzmi teraz znow do cheata i widzimy ze pokazal nam sie jeden proces w okienku

d695b06697fde0fb.jpg

14. Klikamy na proces jeden raz i klikamy replace

15. Pojawi sie nam takie okienko:

c132bfcc2fa1d841.jpg

16. zmieniamy jego wartosc na: ( u kazdego Z inne liczby... poprostu usuwamy napis change of i tamto z tylu.. zostawiamy tylko ten dlugo nie przerywany ciag liter i cyfr [u kazdego moze byc inny ciag])

b3b44aac83872053.jpg

17. i klikamy ok ....

18. Minimalizujemy wszystko (uwaga Z nic nie zamykamy i wracamy do mozilli...

19. Teraz ciagle kupujemy daggera (uwaga nie klikamy ok)

21fc6a6fca104c8d.jpg

20. Jak pewnie zauwazyliscie kupilismy pelno daggerow a kasy nie ubylo.. gdy skonczymy kupowac klikamy na quit. zamykamy mozille i logujemy sie ponownie.. nastepnie sprzedajemy wszystkiie daggery.. I oto caly trick

TuT by mike_2006 (uwaga w tucie jest ukryty kod wiec poznam goscia ktory skopiuje to)

Jesli ktos ma jeszcze jakies problemy pisac na pw lub moge zrobic komus ten trick ;D

ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO ROZPOWSZECHNIANIA MEGO TUTA BEZ MOJEJ ZGODY. TUT PRZEZNACZONY DLA UZYTKOWNIKOW WWW.MPCFORUM.PL

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

a ja chciałem do tego robić dziś film

aha kupujcie max 60 bo więcej jak się kupi to nie wejdzie nam postać

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

sposób działa w 100%

ale brakuje mi bardzo miejsca (space) jest jakaś możliwość jego powiększenia ? (wszystkie rzeczy mam najlepsze pancerz , silnik , kola , akumulator ...)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ejj troche nie kapuje,w punkcie 16 pisze zeby wykasować Change of i to co stylu czyli to co jest po lewej od change of czy to co jest po prawej od change of?

@Edit

OK juz kapuje thx za to :D

@Edit2

LOL nie działa,kupiłem 15 daggerów i nie chce mi wbic na postac,pisze "No robot selected."

@Edit3

Sorki nie doczytałem do końca,działa bez zarzutów jak powiedział Krwawy Skalpel.

@Edit4

Ejj a da sie coś takiego zrobić w grze Dragon Fable??Link

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry, że odświeżam, ale jak się zwiększa miejsce bo nie mgoę założyć lepszego silnika :/

#Edit

Ok! Już mam usunąłem olej i kamerke i wlozylem silkik i zmiescilem jeszcze 2 bronie

e8k1et.gif
Opublikowano
Sorry, że odświeżam, ale jak się zwiększa miejsce bo nie mgoę założyć lepszego silnika :/

#Edit

Ok! Już mam usunąłem olej i kamerke i wlozylem silkik i zmiescilem jeszcze 2 bronie

aha takie male info: aby cos wsadzic lepszego musisz wyjac to gorsze :P nie raz nie daa sie zamontowac 2 brni co jest glupie gdyz np. na przod cos zalozysz na wieze tez ale na tyl juz nie..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

boże ale wy dziwni jesteście xD macie pod nosem zmiane kasy a nie wykorzystujecie tego -.- jak dojdziecie do momentu jak zostaje jeden proces znosicie go na dół i value wtedy to ilość kasy klikacie dwa razy w value i ustawiacie ile chcecie xD myśleć chłopaki .

18706.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

problemik

chcialem zagrac w Robot Rage lecz gdy instaluje wtyczke do niego to i tak pisze zainstaluj wtyczke -.-

oMS :

3x - Cleric - Semi Active

8x - Bandit - Very Active

Opublikowano
problemik

chcialem zagrac w Robot Rage lecz gdy instaluje wtyczke do niego to i tak pisze zainstaluj wtyczke -.-

zrestartuj przegladarke.. a jak nie to zmien ja poprostu ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czeba mieć mozille?

@Edit

Instalnolem Ale JakiS Xtra Text jest potrzebny o co chodzi ??

@Edit1

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/408b738c6e58975c.html

Screen! Z Błędu

@Edit2

Korwa Na Explorerze Mam znowu takie cos ze mi sie wyswietla w lewym gornym roku obrazek i na nim jest krzyzyk kurwa!!!!! Co jest!!! wszystko jest poinstalowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Edit3

Teraz ino tkwi problem w tym http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/408b738c6e58975c.html

Opublikowano

virusiki nie szkodliwe nie martwcie sie, do dzisiaj uzywam :]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tia nieszkodliwe ;]

Sprawdziłem, cho nie jestem zbyt kumaty (trzeba mi wszystko ładnie wytłumaczyc) to udało mi się za 2 razem :D.

Co jest lepsze. Pack 1 czy pack 2? Czy może da się 2 miec? :D

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem przy kroku 8, zamiast 1 procesu znajduje kilkanaście tysięcy, pls pomocy:S

@Down

już wszystko działa thx :*

Opublikowano
mam problem przy kroku 8, zamiast 1 procesu znajduje kilkanaście tysięcy, pls pomocy:S

pewnie wybierasz opcje "new scan" zamiast "next scan"

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Nie dostajesz bo nie wlaczyles od nowa gry.

Wylacz cheat engine i odsiwez strone, zaloguj sie i sprzedaj

Opublikowano
no tak, poprzedni problem rozwiązany ale jest kolejny, przy sprzedawaniu daggerów nie dostaje creditów ;/

a dokladniej..

gdy juz narobisz daggerow wyl cheat engine i wyl. przegladarke..

wlacz ja ponownie zaloguj sie i dopiero sprzedawaj....

samo odswiezenie moze nic nie dac =]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Z kad mozna miec SUPER PACKA bo ja nie moge kupic ;/ Co trzeba zrobic? kupic gre?... Co do tematu wszycho oki ;]

tylko ze nie robie z daggerami tylko z armor regenration wiecej kaski ;]

/\/\

/o.O\ \\/o\

\></ //\/ Oto kroliczek i sledzik. skopiuj ich do swojego podpisu, aby pomoc im zapanowac na swiatem

304044972.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

po morze ktoś??? jak klikam trening mam tylko maly daszek i niewiem co robic , i czy koniecznie trzeba uzyć firefoxa do enigne

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...