muchomor321 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ollndstA9ho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glizdor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 śmierdzi oszustwem kanał 12 widzów hosting beznadziejny, a skan to wielkie gunwo... robię projekt minecraft mcrobaki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevate Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 śmierdzi oszustwem kanał 12 widzów hosting beznadziejny, a skan to wielkie gunwo... Pliki są czyste, shader jest brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchomor321 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 @Glizdor myślisz że chciało mi się robić konto na jakimś uploaderze Rozwalił mnie tekst "Hosting beznadziejny" a najlepsze że jest jak każdy inny, wrzucasz pobierasz. Skan czysty lecz co prawda mogłem coś zwalić w nim bo 1 raz robiłem tego virustotal. Kanał 12 widzów bo jadę od zera prowadzę 2 kanały na raz, ten dopiero stworzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.