Gość Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pisać sektory na 1.7.10, czy na 1.11? Tak że, zastanawiam się nad ewentualnością napisania se sektoruf, istnieje szansa by były dostępne na forum czy to za darmo, czy też z mikro płatnościami natomiast obecnie stoje przed fundamentalnym pytaniem; Pisać to coś na 1.7 czy pod najnowszą wersje? Dlaczego tak, a nie inaczej. Pod uwage będe brał głównie osoby głównie prowadzące serwery, bądź takie planujące to; nie chce stworzyć gfna, którego nikt nie będzie używał. Apropos dziś 1 kwietnia 30 Grudnia, moje urodziny można życzyć mi wesołych świąt i takie tam, to też bdz miało wpływ na jako wersje sie zdecyduje, paaa @Edit Wtf, czy wgl jest sens pisania czegoś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjoker007 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 na obie wersje, pod hexa bungeecord'a https://github.com/HexagonMC/BungeeCord/releases ta, najlepszego wyjaśnij mi: czemu ludzie nie mieli by używać poprawnie działającego pluginu na sektory? ja wiem: bo za trudny w obsłudze. opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ref - brak zainteresowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjoker007 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ref - brak zainteresowania? Nie sądzę, myślę że po prostu ludzie nie wierzą że możesz napisać ten plugin. Już za wiele razy ktoś pisał że coś zrobi, a tego czegoś później nie robił i ludzie są już za bardzo uczuleni na takie sytuacje. a poza tym, sądzę że mój post wyżej zawiera już wszystko co konieczne i dlatego też nikt się nie wypowiada. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ @topic nie rób mikro-płatności :x nie popełniaj podstawowego błędu jakim jest myślenie o swoim pluginie negatywnie, gdy nie będzie pozytywnego odzewu społeczności. po prostu go wtedy napraw/dostosuj i się nie poddawaj. opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWieczorek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi sektorami? Nie jestem wtajemniczony w obecną modę. Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocny Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi sektorami? Nie jestem wtajemniczony w obecną modę. zamysłem tego pluginu jest podzielenie mapy serwera na "sektory" i każdy taki sektor odpowiada jednemu serwerowi. są one połączone między sobą i można przechodzić pomiędzy nimi po prostu chodząc po świecie. ma to usprawnić działanie serwera blabla, bo jak wiadomo przy większej ilości chunków itd. serwer nie wyrabia - cała filozofia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWieczorek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 No tak myślałem, że o to się rozchodzi. Mogę pomóc w zależności od licencji. Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeseuS Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zrob na 1.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgi123 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 W tym momencie nie ma sensu na wyższą wersje niż 1.8+ ,ponieważ jak dobrze wiemy majnkraft pvp zostaje dalej na 1.7 może za 3-4 lata jak ludzie ogarną ,że nowe wersje są fajne możesz zacząć pisać na 1.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.