Szymp3k Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam! Mam do was kilka pytań. 1. Czy jest możliwość, aby skrypt na sinusbota poke'ował ludzi, gdy ktoś wejdzie na dane kanały. Aktualnie używam ZTSupport lecz działa on tylko na 1 kanał. 2. Muzyka sama się wyłącza po około 2 godzinach gry. Co robić? ;v 3. Najnowszy sinusbot ma tylko 2 instancje, z czego jedna mi nie działa: 2016-12-25T02:00:01+01:00 Ping failed. Za odpowiedzi daje +! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloverwew Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Próbowałeś robić update? Jaka wersja? Na jakim systemie stoi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymp3k Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Próbowałeś robić update? Jaka wersja? Na jakim systemie stoi? Tak. 8.9.15 Debian 8.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 2. Czasami jest to spowodowane radiem. Jednak jak ustawisz Play when idle to powinno pomoc 3. Usun tą jedną instację i stwórz na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymp3k Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 2. Czasami jest to spowodowane radiem. Jednak jak ustawisz Play when idle to powinno pomoc 3. Usun tą jedną instację i stwórz na nowo. Jedno rozwiązane! Dziena Problem nadal zostaje z nie działającą instancja. Nie mogę jej usunąć, ponieważ pokazuje ją jako główną. Druga działa bez zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 To jak wejdziesz w ustawienia instancji usuń wszystko z pola Identity. I spróbuj raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 W sinusbocie nie ma skryptu który pokuje tak jak ty chcesz. Jedynym wyjściem jest zainstalowanie bota administracyjnego z owa funkcja. Jeżeli są jakieś błędy w mojej wypowiedzi i jest niezrozumiała to z góry przepraszam ale pisze z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.