Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System płatności.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Jak można zrobić system płatności? Co jest potrzebne np żeby płacić przez SMS, PSC ?

Opublikowano
Opublikowano

@Vecas on chce zrobić własne systemy płatności.

To nie jest takie proste, musisz nauczyć się wielu języków programowania, a co za tym idzie - dużo cierpliwości i pieniędzy.

Opublikowano

To nie jest takie proste, musisz nauczyć się wielu języków programowania, a co za tym idzie - dużo cierpliwości i pieniędzy.

Gowno prawda.

Jakis jeden porzadny jezyk i co jedyne frameworki a nie, ze wiele jezykow programowania.

Opublikowano

@Vindow Po tematach autora wnioskowałem, że chodziło mu o is ;)

thats.png

Opublikowano

Mi chodzi o system płatności nie koniecznie własny. Mam na myśli system płatności bezpośrednio z serwera.

Opublikowano

Mi chodzi o system płatności nie koniecznie własny. Mam na myśli system płatności bezpośrednio z serwera.

Chcesz po prostu aby hajs z serwera szedł na twoje konto a nie na hosting który opier** cię na kasę ?

Opublikowano

Chcesz po prostu aby hajs z serwera szedł na twoje konto a nie na hosting który opier** cię na kasę ?

@Luxtorpedaa dokładnie, na moje konto w banku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...