adkins1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Cześć, o to mam taki problem który próbuje rozwiązać od kilku tygodni. Po dłuższej przerwie w cs:go (około 2 miesięcy), postanowiłem sobie zagrać w niego. Odpalam csa z pozycji steam, wszystko w porządku dopóki nie wskoczyło menu, w którym moje fpsy osiągały górną granice 10-30 fps (w samym menu!), stwierdziłem że może zasyfiłem sobie komputer i tym tropem zrobiłem formata, zainstalowałem najnowsze sterowniki i csa, odpaliłem i znów to samo. Nie wiem dlaczego, ponieważ 2 miesiące temu było wszystko w porządku. Przeczytałem tryliardy poradników i nic. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzachMatt Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Mam podobny problem, dam ci link do mojego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1556904-bardzo-ma%C5%82o-fps%C3%B3w-na-dobrym-sprz%C4%99cie/Padło dużo odpowiedzi, u mnie problem wciąż istnieje, ale mam nadzieję że Tobie coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.