Daniel22331 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tak jak w temacie, wie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Chodzi ci chyba o cos tego typu: loop {var::*}: set {var::%loop-index%} to loop-value + 1 znajdziesz to na: http://njol.ch/projects/skript/doc/loops/ Znajomosc angielskiego by sie przydala. ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karingijs Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @topic loop all entities in world: nie testowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel22331 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Thardess Ja nie chce loopować zmiennej znaczy w sumie też moge. Ja chcę itemy które leżą na ziemi jak pobrać je do zmiennej @karingijs nie działa znaczy błędów nie ma dopisałem nazwe świata, ale nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel22331 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Gdy wpisuje loop all dropped items: broadcast "%loop-entity%" To wysyła Dropped items Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel22331 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Umie ktoś pomóc? :/ Dam limit lików Teraz wywala błąd remove dropped items is not a boolean... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel22331 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Reff z błędem naprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.