Skocz do zawartości

Sklepy Offline

maidENsrc

Ankieta o Sklepach Offline  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy sklepy offline są dobre czy nie?

• Tak, są dobre
    • Nie, nie są dobre

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio siedzą w głowie mi offline shopy a dokładnie ich pożyteczność, czy więcej "dały" czy "zabrały" co o nich myślicie?

Nie macie wrażenia żę SO tworzą taki wrażenie sztucznego ruchu przez co technicy dodają ów system na serwery? 

Ja mam zmieszane odczucia niby użytkownicy na tym zyskują bo nie muszę tworzyc kont dla shopów itd ale minusów też nie brakuje chociażby milion sklepów z pierdołami, kiedyś jak ktoś wystawiał shopy to rynek był prosty zazwyczaj w shopach były jakieś dobre itemy ulepy itp a teraz ludzie tworzą po 10 shopow przy średnim pc mamy pokaz slajdów, oblecenie tych wszystkich sklepow zajmuje zazwyczaj z 2 godziny oczywiście mamy wyszukiwanie itemów w sklepach offline co nie zmienia faktu że jaki kiedyś coś się potrzebowało to się wbijało szybka obczajka nazw sklepów kupienie itemów i wio ulepszacz czy tam expić a teraz? Latasz zacina ci się gra jak jest wiecej shopów... kiedys jak wystawiłes sklep to raz a dobrze, tak zeby zuzycie procesora nie poszło na marne :D a teraz? dropnął ci medal konny i jeb jeden medal konny i wystawiam sklep... 

dla mnie sklepy offline są bezużyteczne nie wiem jak dla was ( administratorów jak i graczy ) dlatego proszę o wypowiedź w ankiecie <:)

Sklepy offline, robią szcztuczny tłum według mnie. 

Większość takich sklepów jest pobugowana, nie można wypłacić, coś znika. 

Tylko kilka jest dobrych. 

Aczkolwiek ,jeżeli takowy działa w 100%, to myślę,że dla osób, np grających w nocy, wiadomo. Tak jak napisał @Up. 14 latki idą spać.

A czasami potrzeba ulepy etc, to można skorzystać. 

• 1 miesiąc temu...

Szczerze... Jak dla mnie ok. Jedyne co jest - wg mnie to tak jak kolega @up wspomniał "Większość sklepików jest pobugowana" A raczej trochę mi się wierzyć nie chce że da się to fastem naprawić

Sklepy offline, robią szcztuczny tłum według mnie. 

Większość takich sklepów jest pobugowana, nie można wypłacić, coś znika. 

Tylko kilka jest dobrych. 

Aczkolwiek ,jeżeli takowy działa w 100%, to myślę,że dla osób, np grających w nocy, wiadomo. Tak jak napisał @Up. 14 latki idą spać.

A czasami potrzeba ulepy etc, to można skorzystać. 

Jak w zarośniętej mchem polsce nikt tego dobrze nie umie napisać albo szkoda kasy żeby kupić skrypt (czy jakoś tam) to tu zawsze będą takie rakowiska.

Szczerze... Jak dla mnie ok. Jedyne co jest - wg mnie to tak jak kolega @up wspomniał "Większość sklepików jest pobugowana" A raczej trochę mi się wierzyć nie chce że da się to fastem naprawić

nie większość tylko deca, od tego zacznijmy xD

@topic sklepy są dobrym dodatkiem, nie każdy może siedzieć po nocach whatever rzeczy sprzedać item, a tak gracz ma większe szanse kupić coś or sprzedać :)

5206314859733321403620.gif

nie większość tylko deca, od tego zacznijmy xD

@topic sklepy są dobrym dodatkiem, nie każdy może siedzieć po nocach whatever rzeczy sprzedać item, a tak gracz ma większe szanse kupić coś or sprzedać :)

w Deca bugi są :D /s, kopiowanie itemków itp. :D

sing.png

A później sie matka dziwi czemu tyle za prąd przyszło.. nie żeby coś ale trzymanie lapka 24/7 żeby sprzedać jakiś s**t to mi nie odpowiada zbytnio. Poza tym co jak lognie albo neta zerwie czy łotewer. A tak to se jebniesz gościu tabołek pod drzewem i stoi. 

poza tym dzięki shopom offline można fajnie resell robić ale nie wtedy gdy jest dostepna wyszukiwarka.. tak to wyszukiwarka niszczy rynek najbardziej ;) każdy kumaty bd wiedział dlaczego 

poza tym 2 lagom łatwo można zapobiec i ilości shopów w m1, wystarczy zrobić ich limit na mape, proste? proste

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Sklepy Offline   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...