Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgrywanie CS na pendrive

Zapytajnik789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej !

Mam do was pytanie. Gdy pobieramy cs bezpośrednio przez steam to gra jest spakowana, zajmuje pewnie ok 8-9 gb. Po rozpakowaniu oczywiscie więcej. Chciałbym zgrać na inny komputer cs-a najlepiej z pozycji spakowanej gry. Później bym ja tam normalnie zainstalowal w steamapps. Tylko jak to zrobic ? Jak pobrac cs-a ze steam i otrzymac tą paczke rar do manualnej instalacji ? A gdyby sie nie dało to mógłbym zgrać ze swojego kompuera pliki gry i wrzucić je po prostu na inny komputer i wszytko by śmigało ? Tylko mi nie piszcie pobierz poprostu sobie normalnie bo 8gb to mało, nie o to mi chodzi.

Opublikowano

wez wjeb folder z csem na pendrive i wypakuj byle gdzie potem jak steam bedzie wymagal instalacji to wybierz folder tam gdzie go wypakowales, bez problemu ci wykryje tą gre i nie trzeba bedzie pobierac.

Opublikowano

Nie widzę w tym najmniejszego sensu.... Po co chcesz wrzucić CSa na Pendrive? I tak będziesz musiał pobrać steama itd... Pakowanie tego na pendrive zajmie Ci sporo czasu, a wypakowywanie.... szkoda gadać ^^ A finałowo możesz dostać bana jak twój Pendrive odrzuci jakiś plik .... Czy warto? Wg. mnie nie :p

giphy1221.gif

Opublikowano

No spoko tylko jak pobiore tego cs-a to on automatycznie zacznie mi sie instalowac a ta paczka .iso sie usunie raczej po instalacji czy gdzies zostanie ? Gdzie mam to znalesc po pobraniu zeby zgrac gotowe ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...