Zapytajnik789 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Hej ! Mam do was pytanie. Gdy pobieramy cs bezpośrednio przez steam to gra jest spakowana, zajmuje pewnie ok 8-9 gb. Po rozpakowaniu oczywiscie więcej. Chciałbym zgrać na inny komputer cs-a najlepiej z pozycji spakowanej gry. Później bym ja tam normalnie zainstalowal w steamapps. Tylko jak to zrobic ? Jak pobrac cs-a ze steam i otrzymac tą paczke rar do manualnej instalacji ? A gdyby sie nie dało to mógłbym zgrać ze swojego kompuera pliki gry i wrzucić je po prostu na inny komputer i wszytko by śmigało ? Tylko mi nie piszcie pobierz poprostu sobie normalnie bo 8gb to mało, nie o to mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rauespl Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 wez wjeb folder z csem na pendrive i wypakuj byle gdzie potem jak steam bedzie wymagal instalacji to wybierz folder tam gdzie go wypakowales, bez problemu ci wykryje tą gre i nie trzeba bedzie pobierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapytajnik789 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No okej, ale jest możliwość pobrania tych 8 gb spakowanych plikow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juutuu Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jest możliwość, przez stream będzie plik w formacie .iso tam gdzie masz pobierane pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Misiekk Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nie widzę w tym najmniejszego sensu.... Po co chcesz wrzucić CSa na Pendrive? I tak będziesz musiał pobrać steama itd... Pakowanie tego na pendrive zajmie Ci sporo czasu, a wypakowywanie.... szkoda gadać A finałowo możesz dostać bana jak twój Pendrive odrzuci jakiś plik .... Czy warto? Wg. mnie nie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokman621 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Up. Od tego jest spójność plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapytajnik789 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No spoko tylko jak pobiore tego cs-a to on automatycznie zacznie mi sie instalowac a ta paczka .iso sie usunie raczej po instalacji czy gdzies zostanie ? Gdzie mam to znalesc po pobraniu zeby zgrac gotowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.