maciek553 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam. Mam otóż taki problem mam ping w cs ponad 300. Komputer byl kupiony wczoraj (UŻYWANY) Był tylko na nic avast przegladarki i open office. Windows XP Pofesional ! Procesor Intel Pentium D – 2 x 2.8 Ghz Pamięć RAM: 4GB DDR2 Dysk twardy: 160 GB SATA Karta graficzna: INTEL 950GM - do 128MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virttutu Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 -Wylacz wszystkie programy typu utorrent. -zresetuj router/modem -sprawdz ping na stronkach(moze to wina serwera) -zadzwon do operatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxerorxx Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Z czego masz internet i jaką prędkość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadlyo Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Słaby komputer nie będzie chłapał 500Gb internetu na sekundę Jak możesz załatw lepszy Procesor bo Ram wystarczają (mam także 4Gb i amm pind 25/39) I jak wyżej reszta, offnij wszystko czego nie potrzebujesz, ale nie sposobem "WYJŚCIE Z PROGRAMU" czy X w rogu CTRL+ALT+DELETE > Menedżer urządzeń > Procesy > Tutaj wyłącz wszystko CO WIESZ I NIE UŻYWASZ resztę zostaw bo "zawiesisz system" albo wyłączysz znaczący program w systemie i będziesz resetował komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.