YouGames Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam mam problem ponieważ prowadze serwer survival + gamemode i gracze uzywaja modyfikacji toomany items która pozwala na enchantowanie mieczy lub innych itemow na lvl np. sharp 127 Mogłby ktoś napisac mi skrypt który usuwa taki miecz z eq gracza? lub chociaż powiedzieć jak to zablokowac Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CanvaDesign Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wyślij mi ten skrypt przerobie ci go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSulker Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 W skrypcie ciezko to zrobic , poniewaz praca polegala by na tym ze sprawdzalo by eq co jakis tam czas i jak cos to czysliclo, ale mozna zablokowac dostep gracza do komenty /enchant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.