Evil Smile Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tematyka: - Wysokość: Na forum Szerokość: Na forum Kolorystyka: Ciemna Dodatkowe informacje od zlecającego: Proszę o 3 sygnatury. Ładny napis Sushi (jakiś handwrite czy coś), niżej SUSHI (druk) Materiały do wykorzystania: obrazek 1 obrazek 2 obrazek 3 Wynagrodzenie: W zależności od jakości wykonanej pracy jestem gotowa dać nawet tygodniowy limit like. wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ładne, ale to chyba jednak nie to.. Głównie napisy mi nie odpowiadają, tak jakoś.. wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
KlockiBlock Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 wymiary są zbyt duże, napisy mi nie odpowiadają. Like na zachętę. wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 rf wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 rf wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 rf wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Mati . Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Coś w motywie suicide squad? Jeśli nie to napisz o co ci chodzi ;d @Evil Smile Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Coś w motywie suicide squad? Jeśli nie to napisz o co ci chodzi ;d @Evil Smile Wymiary wciąż są za duże. Motyw ma być ciemny, nie ma być to typowy suicide squad, po prostu obrazek mi się spodobał. Napisy tak jak prosiłam - coś w stylu handwrite. Coś w podobnym stylu: http://i.imgur.com/tlseaMb.png http://i.imgur.com/y0E4lx9.png Nie lubię zbytnio przebajerowanych na siłe prac. wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
GeRu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ostatnie podejście: Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ostatnie podejście: strzał w 10! Śliczne, dziękuję. Lajki lecom. wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Mogę dorzucić swoje 5 groszy, czy to już game over? @@Evil Smile Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Mogę dorzucić swoje 5 groszy, czy to już game over? @@Evil Smile Chyba wygrałaś.. Śliczna! wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 rf wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 rf wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 rf wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
ParToL Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 kupe czasu tego nie robiłem, próbuję wrócić do formy- a zlecenie mi się nawinęło /edit klapa jednak, ale zostawiam Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 kupe czasu tego nie robiłem, próbuję wrócić do formy- a zlecenie mi się nawinęło /edit klapa jednak, ale zostawiam Jakbyś poprawił napisy to będzie piko belo wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 rf wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
BuRaK xx Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Na razie zarzucam pracę nr 1 Zaraz się biorę za 2 następne. Edytuję post @Evil Smile A tutaj z dwoma napisami, tak jak chciałaś. "Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał Po prostu się skup i tnij poniżej kolana" Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Na razie zarzucam pracę nr 1 Zaraz się biorę za 2 następne. Edytuję post @Evil Smile A tutaj z dwoma napisami, tak jak chciałaś. Elegancko! Dziękuję ślicznie :3 wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.