wolwik93 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, chciałbym poprosić kogoś o pomoc i udzieleniu kilku wskazówek odnośnie tego, jak odzyskać admina na moim teamspeaku3. Ogólnie sprawa wygląda tak że robiłem format komputera, przez co IP się zmieniło i admin zniknął. Jest to serwer postawiony przez Overwolfa, poprzez sciągnięcie TypeFraga itd. Prosiłbym o pomoc, z góry dzięki . edit. jest to serwer robiony tak jak na tym filmiku.(znalazłem na necie) https://www.youtube.com/watch?v=QNptdjBtd8I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysz3k Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie masz nigdzie backup'a identity? Jeżeli nie to zrób w tym momencie backup nowego. Jeżeli jakimś cudem odzyskasz Admina, unikniesz powtórki z rozrywki ;P //EDIT:W 2:04 pokazuje jak przywrócić sobie Admina, generujesz klucz uprawnień po czym wpisujesz go w Permissions > Use privilege key :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolwik93 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie masz nigdzie backup'a identity? Jeżeli nie to zrób w tym momencie backup nowego. Jeżeli jakimś cudem odzyskasz Admina, unikniesz powtórki z rozrywki ;P //EDIT: W 2:04 pokazuje jak przywrócić sobie Admina, generujesz klucz uprawnień po czym wpisujesz go w Permissions > Use privilege key :P Tak, tylko w tym problem że gdy wchodze w overwolfa, nie ma juz tam tego typefraga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgadza się na chwilę obecną nie ma i nie wiem, czy jeszcze będzie. ps. Serwery, które powstały w chwili istnienia dalej działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.