fffff Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam. (JEST TO MÓJ 1 PORADNIK TEGO TYPU WIĘC PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ). Jakiś czas temu postawiłem nowy prywatny serwer do którego podam wam za chwilę link, Mianowicie chodzi mi teraz o to aby "Zmodernizować stronę" i nie tylko, A że tak powiem jestem laikiem w takich sprawach To liczę na pomoc kogoś z tego forum . Więc po 1. Chciał bym zrobić chat dla wszystkich graczy (taki jaki jest w niektórych priv serwerach na dole gry). Po 2. Zrobić licznik w lewym górnym rogu graczy "online" . Po 3. Chciał bym zrobić "działającego" grzybiarza (chodzi o to aby dało się kupować grzyby). Po 4. Chciał bym zrobić Item shop Proszę o pomoc i z góry dziękuję! :P Link: newsfv2-priv.5v.pl Odnośnik do komentarza
Anzil Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 I liczysz, że ktoś zrobi to wszystko dla Ciebie i może jeszcze za darmo? Odnośnik do komentarza
stacker123 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 1.http://www.mpcforum.pl/topic/1588657-czat-zeusxp/ 2. --- 3. Potrzebujesz usługi Premium SMS i API. Odnośnik do komentarza
fffff Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 @stacker123 a wytłumaczysz mi o co chodzi z tym "Potrzebujesz usługi Premium SMS i API."?? Odnośnik do komentarza
fffff Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 @Blox35 A jak to zrobić ?? Odnośnik do komentarza
fffff Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 @ ZwykłyK Tak się składa że potrafię obsługiwać się tymi językami, czekam na kogoś kto pomoże a nie zacznie wypisywać rzeczy typu "nie bierz się za to jak nie potrafisz" Kiedyś się trzeba i tak nauczyć prawda ?? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.