Tarize Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jeśli założę pluton podczas bitwy to dostane dodatkowe PD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojopl78 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie, chyba że byście zdobyli jakiś medal np. braterstwo broni to wtedy pewnie tak. Przydaje to się też czasem do misji, ja tak kilka zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarize Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czyli pluton musi być przed bitwą yup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDefqonOnex Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dodatkowe doświadczenie z tego co mi wiadome dostaje się przed bitwą (Bądź w trakcie ale tego nie wiem) Jeśli gra się tymi samymi tierami bo kara jest jak gra się np 8 tierem i 1 tierem. Jak oglądałem bądź słyszałem z yt lub od ludzi to za plutonowe medale typu braterstwo broni można nabyć dodatkowy exp a nabija się go po zdobyciu 3 fragów ty i plutonowy to można nabić nawet pod koniec bitwy jak zaprosisz kogoś kto ma 3 kille jak i ty ale musi akceptować przed końcem. Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojopl78 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Towarzysze broni - każdy członek plutonu musi przetrwać bitwę i zniszczyć w niej przynajmniej 3 pojazdy przeciwnika. Nagroda dla wszystkich członków plutonu. Ostateczne poświęcenie - pluton musi zniszczyć przynajmniej 12 pojazdów przeciwnika. Nagrodę otrzymują wszyscy członkowie plutonu. Nie muszą wszyscy przetrwać. W jedności siła - grając w plutonie zniszczcie przynajmniej 12 wrogich pojazdów i jednocześnie zadajcie przynajmniej 30 000 uszkodzeń. Liczą się również uszkodzenia zadane za pomocą Rezerw bojowych. Osiągnięcie dostępne tylko w trybie Rozwałki. Tylko w Stalowych Łowach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.