Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluton w trakcie bitwy - dodatkowe doświadczenie.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, chyba że byście zdobyli jakiś medal np. braterstwo broni to wtedy pewnie tak.

Przydaje to się też czasem do misji, ja tak kilka zrobiłem.

Opublikowano

Dodatkowe doświadczenie z tego co mi wiadome dostaje się przed bitwą (Bądź w trakcie ale tego nie wiem) Jeśli gra się tymi samymi tierami bo kara jest jak gra się np 8 tierem i 1 tierem.

Jak oglądałem bądź słyszałem z yt lub od ludzi to za plutonowe medale typu braterstwo broni można nabyć dodatkowy exp a nabija się go po zdobyciu 3 fragów ty i plutonowy to można nabić nawet pod koniec bitwy jak zaprosisz kogoś kto ma 3 kille jak i ty ale musi akceptować przed końcem.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Towarzysze broni - każdy członek plutonu musi przetrwać bitwę i zniszczyć w niej przynajmniej 3 pojazdy przeciwnika. Nagroda dla wszystkich członków plutonu.

Ostateczne poświęcenie - pluton musi zniszczyć przynajmniej 12 pojazdów przeciwnika. Nagrodę otrzymują wszyscy członkowie plutonu. Nie muszą wszyscy przetrwać.

W jedności siła - grając w plutonie zniszczcie przynajmniej 12 wrogich pojazdów i jednocześnie zadajcie przynajmniej 30 000 uszkodzeń. Liczą się również uszkodzenia zadane za pomocą Rezerw bojowych. Osiągnięcie dostępne tylko w trybie Rozwałki. Tylko w Stalowych Łowach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...