McLader Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam. Oczekuje skryptu, który jak naciskam prawym na crafting wyskakuje mi panel (Coś podobnego do dropu). Czekam <------- Kontakt: Skype: ice.bont Lub pod tym tematem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XSkrypcioX Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Aha oczekujesz?To oczekuj @AntyWarnBoWyrweNa99Procent No nie wiem czy takie coś jest możliwe :/ Wiesz no trudna sprawa » Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) « » Wykonam pliki serwerowe do minecraft « » Pomagam w różnych sprawach « <>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 chodzi ci chyba o cos tego typu on rightclick on crafting table: cancel event execute player command "/drop" lub tego: on rightclick on crafting table: cancel event open chest with 4 rows named "&c&lDROP SERWERA" to player @XSkrypcioX i ty jesteś technikiem? W skrypcie jest mozliwie prawie wszystko, sa minimalne ograniczenia Da sie coś takiego napisać ale potrzebne duzo czasu. Latwiej bedzie: zrobic skrypt lub znalezc plugin na /drop, i od razu w skrypcie uzyc mojego 1 kodu ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XSkrypcioX Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 @Thardess ja wiem to typie, ale nie lubię gdy ktoś pisze w ten sposób:Oczekuje skryptu.Zróbcie mi to czy tamto. Chce... Itd. » Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) « » Wykonam pliki serwerowe do minecraft « » Pomagam w różnych sprawach « <>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 @up rozumiem. ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimForce Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 right click on crafting table: open chest named "&6&LCRAFTING" with 3 rows to player format slot 0 of player with 1 of glowstone named "Crafting Glowstone" to be unstealable Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McLader Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 @Thardess ja wiem to typie, ale nie lubię gdy ktoś pisze w ten sposób: Oczekuje skryptu. Zróbcie mi to czy tamto. Chce... Itd. Jeśli takiego czegoś nie lubisz To możesz wyjść :/ Nie którzy mogą poprostu pomóc bez wcinania swoich mądrości :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XSkrypcioX Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tylko tutaj ludzie pomagają jeśli chcą, a nie na rozkaz. » Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) « » Wykonam pliki serwerowe do minecraft « » Pomagam w różnych sprawach « <>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McLader Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tylko tutaj ludzie pomagają jeśli chcą, a nie na rozkaz. Dobra... Nie podoba ci się. WYJDŻ :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XSkrypcioX Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dostane jeszcze jedno ostrzeżenie, ale to ci napiszę. Wyjdź to sobie swojemu staremu możesz powiedzieć w swoim pokoju. » Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) « » Wykonam pliki serwerowe do minecraft « » Pomagam w różnych sprawach « <>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.