Domi1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam! Mam pytanie czy aktualnie nadal tak banują za trainer w fut DRAFT? Jak doskonale wiecie zbliżają się TOTY i w związku z tym chciałbym wrócić do treinerownia moich wszystkich coinsów z przeznaczeniem ich na Draft. W tamtym roku jak tak zrobiłem dwa tyg. przed startem kart TOTY to miałem ok. 250 paczek o ogólnej wartości 6,5mln z czego trafiłem chwaląc się trzy karty TOTY z czego jedna to była karta Ronaldo. Wgl. samo otwieranie tylu ilości paczek na Toty to ogromna przyjemność więc chciałbym i w tej fifie coś takiego zrobić ale zdaje sobie sprawę, że w tym roku Ea ma bardzo dobre zabezpieczenia nawet jak bym teraz sprzedał cały skład to był miał ok. 4mln ale aż tylu paczek co w tamtym roku bym nie miał dlatego zawsze lepiej przeznaczyć to na Draft. Pewnie większość z was napisze, że to zależy albo od szczęscia kiedy zbanują ale na bank jest tak, że jak bym teraz wszedł w Draft żeby z kimś zagrać to i tak nadal to będzie 90% szans, że trafie na trainera czy coś się zmieniło? PS. Ja skończyłem trainerować jak tylko dostałem pierwsze ostrzeżenie ale i tak udało mi się uzbierać 4mln to wszystko na własny użytek jak coś i do tej pory nie mam bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominho123 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ja po ostrzeżeniu gram max 7 gier na godzine i max 36 na dzień, wygrywam 9 draftów dziennie od 2 tygodni i bana nie ma, także polecam takie ilości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 @Dominho123 Jakiego trainera używasz?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HjureN Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam! Mam pytanie czy aktualnie nadal tak banują za trainer w fut DRAFT? Jak doskonale wiecie zbliżają się TOTY i w związku z tym chciałbym wrócić do treinerownia moich wszystkich coinsów z przeznaczeniem ich na Draft. W tamtym roku jak tak zrobiłem dwa tyg. przed startem kart TOTY to miałem ok. 250 paczek o ogólnej wartości 6,5mln z czego trafiłem chwaląc się trzy karty TOTY z czego jedna to była karta Ronaldo. Wgl. samo otwieranie tylu ilości paczek na Toty to ogromna przyjemność więc chciałbym i w tej fifie coś takiego zrobić ale zdaje sobie sprawę, że w tym roku Ea ma bardzo dobre zabezpieczenia nawet jak bym teraz sprzedał cały skład to był miał ok. 4mln ale aż tylu paczek co w tamtym roku bym nie miał dlatego zawsze lepiej przeznaczyć to na Draft. Pewnie większość z was napisze, że to zależy albo od szczęscia kiedy zbanują ale na bank jest tak, że jak bym teraz wszedł w Draft żeby z kimś zagrać to i tak nadal to będzie 90% szans, że trafie na trainera czy coś się zmieniło? PS. Ja skończyłem trainerować jak tylko dostałem pierwsze ostrzeżenie ale i tak udało mi się uzbierać 4mln to wszystko na własny użytek jak coś i do tej pory nie mam bana. Ile grałeś meczy na godzine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi1 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja trainerowałem na samym początku fify wtedy jeszcze nie mieli tych zabezpieczeń i grałem maxa podajże 72 mecze na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HjureN Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 a ile na godzine? sezony czy drafty grałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi1 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 drafty 15. Standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.