dexyyy Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, zwracam się do was z prośbą o pomoc w sprawie pewnego problemu. Gdy używam teleportacji, następuje lag, gra stoi w miejscu, ekran wibruje jak to zawsze bywa przy teleportacji, ale nic poza tym się nie dzieje, eq znika, postać też, dosłownie jakbym się już miał tepać ale czekam, czekam i nic. Muszę się wylogować, i ponownie wejść do gry, ten problem zdarza mi się na wszystkich serwerach które ściągnałem przez ostatnie pare dni, a było ich kilka. Nie mogę przez to robić żadnych dungeonów + tracę czas i nerwy. Dodam tylko, że mam internet z UPC, jest naprawdę bardzo szybki i nie mam z nim problemów, antywirus jest wyłączony. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbillMara Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam, Metin2 nie obsługuje protokołu IPv6, nie jest kompatybilny z adresem IPv4, stąd problemy podczas teleportacji i utrata połączenia z serwerem. Rozwiązanie: - Zmienić dostawcę internetowego na takiego, który dostarcza adres IPv4 zamiast IPv6. - Używać podczas grania w Metin2 sieci VPN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.