sewerynx Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Mam skrypt: every 2 seconds: loop all players: loop-player is in world "spawn": y-location of loop-player is smaller than or equal to 20: block under loop-player is air: execute console command "spawn %loop-player%" I nawet jeśli gracz jest w innym świecie to go tepa na spawn przy spadaniu do 20 kratki. Co mam zrobić? Prosze przeróbcie ten skrypt, żeby działał, tak, jak należy, z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikOln Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ten skrypt tepa dopiero jak spadasz do otchlani oto ci chodzilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerynx Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 No tak - a dokladniej ponizej 20 kratki z 2 sekundowym opoznieniem Ale chodzi mi o to ze on we wszystkich swiatach dziala - a mial dzialac tylko w swiece "spawn". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimForce Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 loop-player's world is "swiat": Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerynx Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.