Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 centymetrów na sekunę

jkb19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod względem artu według niektórych "najlepsze jakie kiedykolwiek widzieli". Osobiście tylko dla tego to obejrzałem, a następne 4 razy oglądałem aby domyśleć się o co w tym chodziło.

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o ten dubbing jak dla mnie nie,a jeżeli o anime to zdecydowanie polecam.

Pod względem artu według niektórych "najlepsze jakie kiedykolwiek widzieli". Osobiście tylko dla tego to obejrzałem, a następne 4 razy oglądałem aby domyśleć się o co w tym chodziło.

Szkoda czasu no chyba że doświadczasz nud przedsylwestrowych to jak najbardziej, zawsze ten czas zleci przy dobrej oprawie

Bardzo dziekuje za opinie  :)

Opublikowano

To anime jest bardzo ambitne, czego ludzie nie dostrzegają, ma przekaz. No i niewątpliwie świetną oprawe graficzną. Polecam, dupy nie urywa ale warto obejrzeć

Opublikowano

Obejrzałem tylko raz. Twarz mi się krzywiła od powstrzymywania łez. Nie jest to najgłębszy przekaz jaki widziałem, ambitny też nie jest. Skłania jednak do bardzo ważnych przemyśleń, które, wydaje mi się, kształtują nas, nasz charakter.

Zdecydowanie polecam abyś obejrzał.

sygna.png

Opublikowano

pytanie

spoiler alert

Wyjaśni mi ktoś o co chodziło w 3 rodziale? ona miala do niego pojechac na miesiąc, ale, nie zostało to pokazane czy się spotkali, tak więc jak to zinterpretowac? kim była ta druga dziewczyna, ktora pracowała w tym biurze, czy to ta z 2 rodziału? rozumie ktoś co się tam stało w 3 rozdziale?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opera Mydlana, brak ackji. 

A jakiej ty akcji oczekujesz od anime z gatunku romans/okruchy życia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...