owcokret Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witajcie ludziska Szukam osób, które uważają, że nadawałyby się do ekipy serwera, który ma okazję być jednym z lepszych. Spytasz pewnie co trzeba umieć. Potrzebne ci są: -umiejętność do pracy w grupie -mikrofon Trochę mało, co ? Oczywiście twój wiek będzie miał znaczenie, ale na trochę innych zasadach niż na typowych serwerach. Każdy może być w ekipie, jednak ci młodsi będą musieli być serio dojrzali by dostać poważniejsze funkcje. Wszystkich szczegółów posłuchasz na tzw. "pogadance" czyli na jednym z naszych zebrań, na których sprawdzimy czy się nadajesz. Wydaje mi się, że warto dołączyć do dobrej ekipy i swoim przyjściem uczynić ją jeszcze lepszą Spytasz jeszcze co będzie na serwerze, wszak nie robienie pod siebie. Otóż u nas na serwerze spotkasz się z trybami mini games. Jakimi ? Dowiesz się rozmawiając z nami. Aktualny kontakt to tutaj rozmowa na prywatnej wiadomości (a już niedługo także przez skype) Odnośnik do komentarza
Creative Wodzio Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Piszesz tak: umiejętność pracy w grupie, pogadanka sprawdzi czy się nadasz, dołączenie do ekipy, minigames. Wiec kogo w końcu szukasz? Ludzi od wszystkiego i niczego którzy potrafią cokolwiek? Po prostu jest to nie jasne, bo aktualnie robisz zbiórkę każdego, kto się zgłosi. Napisz po ludzku kogo szukasz, wypunktuj zakres umiejętności i to co oferujesz w zamian, bo dotychczas nawet nie napisałeś tego co wszyscy (ranga, serwer, ble ble). Odnośnik do komentarza
owcokret Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzięki za skupienie się na tym. Generalnie to nie szukam nikogo konkretnego na żadne konkretne stanowisko. Szukam ludzi, którzy rozmawiając ze mną pokażą, że są po prostu kimś więcej niż tylko zwykłymi szarymi graczami. Wszystkie szczegóły, rangę i profity, które oferuję poznają ludzie podczas rozmowy ze mną. Taki trochę ryzyk fizyk. Ale wiesz co ? Jak już ktoś do mnie napisze, żeby umówić się na jakiegoś skype czy ts to już jest dużo. Jeszcze raz dzięki Wodziu za poruszenie tej kwestii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
owcokret Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza
cycuszek98 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Napsiałem pw Edit: Rozmowa z Kierownikiem przebiegła pomyślnie, profesjonalne podejście do sprawy bardzo mili ludzie. Odnośnik do komentarza
Ekrahb Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zachęcam do pisania wiadomości do Owcokreta, ponieważ.... bo tak.Jeśli ktoś chcę się w jakiś sposób do nas dostać, to chyba wiadomo, co robić. Osoby w paczce są bardzo ogarnięte, więc takiego podobnego ludu nadal szukamy.Pozdrawiam wszystkie chętne osoby chcące do nas dołączyć. Spoiler https://i.imgur.com/aP87QaK.png Odnośnik do komentarza
babciaaaa Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 polecam jak najbardziej, sami fachowcy ;-) Odnośnik do komentarza
JBTrak Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Polecam, fachowa robota, administracja na wysokim poziomie Odnośnik do komentarza
kluchagameplay Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Miła i pozytywna osoba z ambicjami i z fajnym pomysłem na serwer Odnośnik do komentarza
Biter. Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.