Loco Tranquilo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam mam dosyć dziwny problem z grą, ponieważ ostatnio pojawił się błąd przez który mam potworne ścinki (co około 2s). Tak jakby zanikał mi internet... Próbowałem na internecie UPC jak i LTE co dziwniejsze dzieje się tak tylko na laptopie... Na komputerze wszystko ładnie śmiga. Na 100% nie jest to wina serwera. Posiadam Steam. Laptop specyfikacje: i3 8gb ram, nvidia GeForce 920M. Czym to może być spowodowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Tranquilo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Hmm w sumie to nawet zwykłym spadkiem prędkości internetu, ja polecam ci wyczyścić laptopa i może to ci coś pomoże. Nie może to być wina internetu, ponieważ na komputerze chodzi normalnie. UPC - Prędkość pobierania - 10 mb. LTE - Prędkość pobierania - 25 mb. Dodam, że nikt nie siedzi w tym czasie na Wi-Fi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azakv Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 W grach jest ważna prędkość wysyłania. Napisz jaką masz. Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Tranquilo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 W grach jest ważna prędkość wysyłania. Napisz jaką masz. UPC - 1mb LTE - 12-20mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.