prrucio Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zapowiedź niesamowitego serwera minecraft! Serdecznie zapraszam! typ: wojny gildii, niepowtarzalny jedyny w swoim rodzaju. https://www.youtube.com/watch?v=Eo-gVXeZsd4 strona: www.kriper.cba.pl IP: kriper.maxc.pl Dlaczego tutaj to umieszczam? Bo nie mogę umieszczać tego w odpowiednim dziale. Pozdrowienia dla osoby, która wymyśliła ten głupi system. <p>"...Tylko dziś jest Twoje!" Odnośnik do komentarza
Gość Marichcje Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 jak nie mozesz to z jakiegos powodu ;-; Odnośnik do komentarza
prrucio Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Świeże konto mam, a świeżacy nie mogą >,< Czemu świeże konto? Bo o2.pl ma jakieś problemy z bazami danych i masowo pousuwali e-maile w tym mi.. Dlatego konto poszło się Jot. <p>"...Tylko dziś jest Twoje!" Odnośnik do komentarza
Vindow Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zły dział. System który określasz głupim chroni dział przed takimi jak ty. Nie wbiję na serwer - prezentacja beznadziejna, i nazwa serwera "kriper". Pozdro. Odnośnik do komentarza
Rayso. Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Prezentacje serwerów od 50 postów w dziale publikacji lub zapowiedzi. Kosz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.