Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkinChanger - Wyskakuje VAC Error

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może zacznę, że korzystam z ruskiego changera, z pół roku jak nie więcej, i pare razy wyskakiwał VAC Error, zawsze pobierałem za kilka dni nową wersję, naprawioną,  aktualnie chyba z miesiąc próbuje i mam non stop tego vac errora, macie jakieś swoje sposoby na ten problemik?

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Może zacznę, że korzystam z ruskiego changera, z pół roku jak nie więcej, i pare razy wyskakiwał VAC Error, zawsze pobierałem za kilka dni nową wersję, naprawioną,  aktualnie chyba z miesiąc próbuje i mam non stop tego vac errora, macie jakieś swoje sposoby na ten problemik?

Ja otwieram skin changera w zipie i od 1 miesiąca tylko raz był ten error

Wcześniej używałem programu do usuwania tego erroru:

http://www12.zippyshare.com/v/cAKWv6QU/file.html
https://virustotal.com/pl/file/4550e91e961e2e8d23f6eef30c934f51ee84b2caf01af0307787fee8fed628be/analysis/1482949662/
Opublikowano

@AleQs mam winrara, i masz te wszystkie pliki zapakowane, pobrane wrzucone do wirara/zipa i działa?

Winrara nie ale 7zipa, wszystko spakowane i działa

Opublikowano

@AleQs mam winrara, i masz te wszystkie pliki zapakowane, pobrane wrzucone do wirara/zipa i działa?

Przed chwilą miałem winrarze spakowanei znów miałem vac errora, jakiś tydzień grałem normalnie majac to na pulpicie i 0 vac errora a teraz co chwile. ;__;

Opublikowano

Przed chwilą miałem winrarze spakowanei znów miałem vac errora, jakiś tydzień grałem normalnie majac to na pulpicie i 0 vac errora a teraz co chwile. ;__;

Ja z jakieś 2 miesiące gram spakowanym i dalej nic nie wywala, nwm co u Ciebie może być ;/

Opublikowano

Ja z jakieś 2 miesiące gram spakowanym i dalej nic nie wywala, nwm co u Ciebie może być ;/

Mam wrażenie, że to jest jeden wielki random co do tego, przynajmniej u mnie. Miesiąc bez problemu i potem kilkanascie dni przerwy musze zrobic i wtedy git. lol W 7zip probuje, zobaczymy. p******e tych ruskow, nic to nie daje ;//

Opublikowano

a jaki masz system tremo ? bo mi z pendrive na w7 wyskakuje tak jak normalnie vac... 

10 pro

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...