Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze sensitivity do Genjiego/flankerów

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Tak jak w temacie. Czytałem że seagull gra na 1600 dpi i 4 sensivity, ja mam w myszce ustawione 1000 dpi oraz dotychczas grałem na sens. 10. Nie grało mi się zbyt dobrze, więc ustawiłem sobie na sensitivity 7. Ruchy postaci są strasznie wolne i mam problem z walką na bliższym dystansie

Większość graczy genjiego gra na dpi zbliżonym do mojego, jednak problemem jest to, że we wszystkich grach przyzwyczaiłem się że nie ruszam myszką za pomocą ramienia, ale jedyne ruchy jakie wykonuję to ruchy nadgarstka.

Czy jest jakieś optymalne DPI dla grających "nadgarstkiem", czy lepiej byłoby nauczyć się celować ramieniem?

Opublikowano

Nie rozumiem jak można dobierać czułość na podstawie pro playerów. Graj na takiej na jakiej Ci wygodnie, na jakiej czujesz się najlepiej. W każdej grze są od low po high sense w pro ligach.

Opublikowano

Mój chłopak gra dużo genjim ma 800 dpi i 5 sens w grze. Jeżeli chcesz grać na podstawie pro playerow to musisz się nauczyć trzymać myszkę delikatnie w powietrzu czego nie polecam, strzenie niewygodne. Najlepiej sobie potestuj rozne czulosci na treningu lub stoopniowo sobie zmniejszaj aby się przyzywyczaić.

Gb2zMZi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...