Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porada w sprawie FPS

Gryzu33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co do FPsów w Cs GO . Mój sprzęt to 

Geforce GTX 2gb

Amd athlon x4 635 procesor 2.9 ghz

6gb ramu 

Fps nie przekraczają 70/80 co moze byc tego powodem, uważam że komp nie jest aż taki zły 

Opublikowano

Od kiedy takie zmiany?

Standardowo w pierwszej kolejności zalecam przestawienie opcji Słuchawki z HRTF w Konfiguracja głośników, jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś, bo cholernie żre fsp.

Jeżeli to nie odpowiedź na Twój problem dodaj mi tu zrzut ekranu z Menadżera zadań z zakładki szczegóły.

76561198112365162.png

|Świat nie ma sensu. Trzeba mu go nadać samemu.|~ Symetria

Opublikowano

Wylacz hrtf, zmniejsz rozdzielczosc, dodaj parametry startowe lub config na fps, wyczysc kompa z kurzu, naloz paste na procka, przeczysc kompa programami ccleaner adwcleanervu combofix. Windows ustaw wyglad na wydajnosc oprocz wygladzania czcionek, w karcie graf ustaw na wydajnosc, jak masz win10 to poszukaj moze sa jakies sposoby bo 10 nie lubi gier

Opublikowano

Geforce GTX 2gb

6gb ramu 

Fps nie przekraczają 70/80 co moze byc tego powodem, uważam że komp nie jest aż taki zły 

Nie oszukujmy się procesor nie jest z górnej półki, pomoc to rozdzielczość mniejsza ew. http://sniper13.pl/csgo-jak-zwiekszyc-fps/

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Geforce GTX 2gb

6gb ramu 

Nie oszukujmy się procesor nie jest z górnej półki, pomoc to rozdzielczość mniejsza ew. http://sniper13.pl/csgo-jak-zwiekszyc-fps/

Mialem dokladnie ten sam procesor (w sumie dalej go mam), bez problemu z HD7790 na ultra mialem wiecej, pomijajac jakis wymagajacy DM, wiec nie o to chodzi, ze slaby. Ale dalej nie wiemy co za karte ma autor. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Na pudełku od karty pisze Geforce GTX 650 2gb ddr5 pice 3.0 DirectX 11 Oc Edition

przepraszam za tak długi czas odpowiedzi lecz nie było mnie w domu :)

Opublikowano

Na pudełku od karty pisze Geforce GTX 650 2gb ddr5 pice 3.0 DirectX 11 Oc Edition

przepraszam za tak długi czas odpowiedzi lecz nie było mnie w domu :)

więc to wina procesora / ew zle skonfigurowany pc bo ta karta sobie bez problemu radzi w csie.

ogolnie jeszcze mozesz ustawic karte na wydajnosc w sterowniku i powylaczac te zbedne antyaliasingi itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...