Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HIGHSPEAK.PL - Darmowy serwer TS3

Veengar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę polecić serwer ze względu na Veengara z którym miałem niekiedy współpracować. Jeżeli serwer jest prowadzony w taki sposób, jak przebiegała nasza współpraca, to bierzcie póki ciepłe. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego na serwerze nie podciąga się licznik.

Serwer jeden z najbardziej dopracowanych odnośnie tych gdzie siedziałam. Wszystko jest na swoim miejscu po rangi, permisje, ikonki, układ kanałów oraz wygląd.

Wszystko co jest na serwerze jest autorskie lub ulepszone poprzez dodane swoich dodatków. Trudno być teraz całkowicie autorskim na tak sporym rynku, zawsze się znajdzie ktoś kto skopiuje.

Co do samej ekipy, wszyscy, a na pewno większość to w porządku ludzie. Ekipa ma dystans do siebie, da się z nimi porozmawiać oraz pośmiać.

Z punktu widzenia użytkownika jak i osoby zaufanej na serwerze mogę szczerze polecić. Serwer jest dla osób, które są wymagające i na byle czym się nie osiedlą.

Gdyby nie mój projekt, to właśnie usadowiłabym się na Pasji, jeden z najlepszych serwerów. 

Polecam! :)

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego na serwerze nie podciąga się licznik.

Serwer jeden z najbardziej dopracowanych odnośnie tych gdzie siedziałam. Wszystko jest na swoim miejscu po rangi, permisje, ikonki, układ kanałów oraz wygląd.

Wszystko co jest na serwerze jest autorskie lub ulepszone poprzez dodane swoich dodatków. Trudno być teraz całkowicie autorskim na tak sporym rynku, zawsze się znajdzie ktoś kto skopiuje.

Co do samej ekipy, wszyscy, a na pewno większość to w porządku ludzie. Ekipa ma dystans do siebie, da się z nimi porozmawiać oraz pośmiać.

Z punktu widzenia użytkownika jak i osoby zaufanej na serwerze mogę szczerze polecić. Serwer jest dla osób, które są wymagające i na byle czym się nie osiedlą.

Gdyby nie mój projekt, to właśnie usadowiłabym się na Pasji, jeden z najlepszych serwerów. 

Polecam! :)

Dzięki @Maja.. za miłe słowa.  <3

Opublikowano

Zacznijmy od minusów :

- Strefa VIP moim zdaniem za nisko

- Bot na poczekalni jest taki głośny że chce się wyłączyć całego TS ;P

Teraz plusy :

- Ładna strona z panelem

- Ładny banerek z pogodą etc.

- Strefa Muzyczna, Rozrywki

- M-bot automatyzujący serwer

- Ładna prezentacja

Końcowa ocena : 8 lub 9 / 10 ! Polecam

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Zacznijmy od minusów :

- Strefa VIP moim zdaniem za nisko

- Bot na poczekalni jest taki głośny że chce się wyłączyć całego TS ;P

Teraz plusy :

- Ładna strona z panelem

- Ładny banerek z pogodą etc.

- Strefa Muzyczna, Rozrywki

- M-bot automatyzujący serwer

- Ładna prezentacja

Końcowa ocena : 8 lub 9 / 10 ! Polecam

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Co do strefy VIP to myślimy, aby przenieść ją nad publiczną.  :v 

Dzięki za Twoje rady jak i opinię!  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...